måndag 20 mars 2017

Familjerådgivning stockholm

Utveckla din förmåga att kommunicera med andra. Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer.


Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL. Avgiften är lika stor oavsett vilken familjerådgivare du väljer. Kyrkans familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet oavsett etnicitet, sexualitet, religion eller livsåskådning. I familjerådgivningen erbjuds de sökande hjälp att söka sig fram till olika problemlösningar. Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor.


Kommunen är skyldig att erbjuda familjerådgivning för den som behöver det. Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation! Januari AB Aktiv familjerådgivning AFR. Juli DLPP Psykologtjänst.


Familjerådgivning stockholm

September Dybeck psykoterapi och utbildning. Klicka på den mottagning som du vill besöka så får du mer information om mottagningen och dess medarbetare. Vi tar emot par som bor i Huddinge, Botkyrka, Salems och Nynäshamns kommuner, oavsett sexuell läggning och samlevnadsform.


Båda får komma till tals och båda blir lyssnade på. En opartisk vägledning kan ge nya perspektiv. Hos familjerådgivningen råder frivillighet och sträng sekretess. Stockholms Psykolog­hjälp AB. Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning.


Vi erbjuder tjänster till privatpersoner och företag samt kommunal familjerådgivning. Du behöver inget så kallat biståndsbeslut för att komma till oss. All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Till oss kommer par som behöver hjälp och stöd att hitta tillbaka till närhet, förtroende och trygghet. Familjerådgivningen är specialiserad på parrelationer.


Till familjerådgivningen kommer också par som är i separation eller som funderar på att gå skilda vägar. Mer information kommer i november. Alla kan få problem i sin parrelation, då kan det vara bra att prata med någon utomstående. Täby kommun erbjuds du fem besök till reducerat pris hos en familjerådgivare. På familjerådgivningen hoppas vi, att med vår kunskap och erfarenhet, kunna hjälpa er att lyssna på och tala med varandra på ett bättre sätt.


Familjerådgivning stockholm

Detta kan sedan leda till att vi kan finna nya möjligheter för er att lösa problem och konflikter. Det är kommunens ansvar att erbjuda familjerådgivning till sina medborgare. Kontakten är frivillig och det finns möjlighet att vara anonym.


Personalen har tystnadsplikt. RFSU-kliniken med sexuellt relaterade problem. Jag är legitimerad psykoterapeut och auktoriserad familjerådgivare och har mångårig erfarenhet av arbete i offentlig och privat regi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg