måndag 18 november 2019

Stektermometer mingle

Stektermometer mingle

Jämför produkter inom kök och kökstillbehör. Hitta lägst pris på hos Pricerunner. Oumbärlig vid matlagning då du måste hålla koll på temperaturen för att få ett perfekt resultat.


Stektermometer mingle

Universaltermometern passar bra när man vill kolla temperaturen på vinet, steken, vällingen, degvätskan eller varför inte frityroljan. Kontrollera temperatur på barnmat, degspa kött, fisk, olja, vin m. Termometern hjälper dig både att övervaka den inre köttemperaturen och temperaturen i ugnen. Denna modell har också utformats speciellt för BBQ-ändamål. Innan du använder – Digital ugnstermometer touch screen - läs bruksanvisningen och säkerhetsanvisningarna noggrannt.


Köp Sunartis M514B Övriga köksapparater hos Elon. Men även om denna stektermometer är något långsammare så gör den ett väldigt bra jobb och som troligtvis räcker långt för de flesta personer. Du kan mäta temperaturen på det mesta med en här mattermometern – allt från kött till degvätska.


Stektermometer mingle

Du kan välja mellan en klassisk analog termometer eller mer eller mindre avancerade digitala varianter varav flera har specialfunktioner som gör det möjligt att nå exakt den stekgrad du eftersöker! Denna stektermometer är snabb, exakt och mångsidig. Med en stektermometer eller ugnstermometer kan du enkelt och smidigt hålla koll på vilket gradtal din stek har. Det är trots allt en bra och stabil stektermometer , som dessutom tar liten plats i kökslådan.


På tredjeplats hamnade Weber Styles digitala stektermometer , som också är en av testets två trådlösa termometrar. Den har en fin display som gör det lätt att använda den men texten står även här endast på engelska. Vanligtvis är receptet utformat utan stektermometer och istället finns en tidsangivelse som anger när råvaran är klar. Har man däremot en stektermometer och istället börjar använda sig av temperaturer vid tillagning av kött, fisk och fågel kan man upptäcka att man sparar en hel del tid. En trådlös digital stektermometer som hjälper dig att få till exakt rätt temperatur på köttet.


Bakgrundsfärgen ändrar från grön till röd när köttet är färdigt. Display med stora siffror och lättlästa tecken isblått bakgrundsljus indikerar både nuvarande temperatur som inställd sluttemperatur. Men vilken stektermometer ska du välja? Aftonbladet har testat olika termometrar och resultatet är slående: det är svårt att fynda en billig termometer.


Mingle Sunartis Digital Termometer. Oumbärlig när du måste ha järnkoll på temperaturen för att få perfekt resultat. Funkar till vinet, steken, vällingen, degvätskan, frityroljan – you name it… Termometern tål ej att vara i ugnen permanent. Så du kan unna dig att softa med dina gäster i lugn och ro, samtidigt som din mat blir perfekt. Trådlös stektermometer som via en app ger dig full koll på matlagningen!


Att använda en stektermometer är ett smidigt och framför allt enkelt sätt att ta reda på när din mat har den perfekta temperaturen och kan ge dig perfekt resultat varje gång, oavsett om du är nybörjare eller proffs i köket. Det här är en riktigt bra ugnstermometer som passar lika bra som grilltermometer. Det som är speciellt med denna är att den håller koll på både köttemperaturen och värmen i själva ugnen.


Den här produkten är med i vårt test av stektermometrar. Tillverkad i silikonplast med metallsensor, som är avsmalnad längs ut. Intervallet är -- 200grader C, mäter från grad. OBS vid användning som stektermometer skall den inte placeras i ugnen.


Vi har ett stort utbud av porslin, bestick, köksredskap, kaffemaskiner, baktillbehör och mycket mer! Stektermometrar online hos Shopalike!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg