måndag 11 november 2019

Sälja biljetter säkert

Se våra topp-erbjudanden! Du kan bara sälja artiklar som är köpta via Tickster och för evenemang som ännu inte ägt rum. Artiklar som tidigare medverkat i en försäljning på Tickster Resale kan tyvärr inte registreras på nytt.


Om du lägger upp ett köp som omfattar flera artiklar kan du inte senare ångra dig och endast sälja en av dessa. Kommer få äkta biljetter – Alla biljetter som säljs via oss kommer från privatpersoner eller företag.

Dessa kontrolleras noggrant och är äkta originalbiljetter. Om något mot förmodan skulle uppstå så finns vi med dig hela vägen tills ridån går ner. Välkommen till BiljettShop. Här kan ni köpa och sälja biljetter till evenemang, även utsålda!


Vissa av våra evenemang är andrahandsförsäljning så ibland kan priset vara högre än det som står på biljetten. Viagogo eller någon annan andrahandsförsäljare? Varför får jag inga biljetter när jag kan se att det finns biljetter kvar?


På hemsidan är det inte tydligt vem du som konsument köper biljetten av.

Finns inte evenemanget Ni letar biljetter till i vår WebShop, kontakta oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa Er. Vår målsättning är att Ni på ett snabbt och säkert sätt ska kunna köpa och sedan få hem Era biljetter. Oftast får Ni biljetterna på posten vardagen efter Er beställning är gjord (innan 16:00). När jag var inne och skrev in informationen för bankkort osv stod det att det endast fanns biljetter kvar. Men när jag köpt biljetten , som blev nästan dubbelt så dyr som det stod att den skulle vara, stod det att det fanns över 1biljetter kvar.


Jag bestämde mig för att sälja tillbaka min biljett. De flesta arrangörer tillåter inte återköp av biljetter och att sälja sina biljetter själv kan vara både krångligt och riskabelt. Vi är en fristående aktör som förmedlar biljetter mellan säljare och köpare, priserna är marknadsbaserade och kan vara högre eller lägre än det nominella värdet. Sveriges ledande marknadsplats för evenemang inom sport, kultur, musik.


Därför är Biljett Nu ett populärt alternativ för den som vill sälja sin biljett till ett evenemang som man av någon anledning inte kan gå på. Lika lycklig blir den som här hittar den där biljetten till ett evenemang som enligt alla andra är slutsålda. Enkelt och säkert utan att vara utlämnad till annonssajter!


Köp och sälj biljetter och artiklar säkert i andra hand. Sälj i andra hand Innan du börjar, läs gärna vår artikel Tickster Resale – att tänka på innan du lägger upp din biljett till försäljning. Vanliga frågor Hur kan BiljettShop.


För att du ska kunna känna dig helt bekväm och trygg med att köpa biljetter på internet har vi valt att sammarbeta med DIBS som en av nordens största leverantörer av kortbetalningar på internet.

Med deras system kan vi leverera trygga och enkla betalningar! Nortic säljer endast förstahandsbiljetter och kan inte ta ansvar för biljetter köpta i andra hand. Hur pass säkert det är att köpa biljetter i andra hand är svårt att säga och beror på vem man köper biljetterna av. Det man aldrig kan försäkra sig om vid andrahandsförsäljning är hur många exemplar det finns av biljetterna. Börja sälj inom minuter!


Du har alltid koll på hur mycket du sålt. Kvittot på bokningen är biljett. Musikaler, spelningar, konserter, spex och teater. Tjänsten är öppen för alla. Registrera dig och börja sälja direkt.


Ibland kan det vara svårt att veta om biljetterna säljs i första- eller andrahand. Om du vill veta vem som säljer biljetter till evenemanget i första hand kan du vända dig till arrangören och fråga. Kontrollera biljetten. För att vara säker på att du kan använda biljetten bör du kontrollera att den är äkta. Oavsett om du är intresserad av engelsk, spansk, italiensk eller tysk fotboll, så kan du beställa biljetterna här hos oss.


Tickethar varit i branschen i över år och hjälpt tiotusentals kunder att få se sina favoritlag. Biljetter till konserter, sport, teater och mycket annat hos viagogo, ett biljettorg på nätet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg