tisdag 26 november 2019

Stockholm familjerådgivning

Avgiften är lika stor oavsett vilken familjerådgivare du väljer. Här möter du en samlad specialistkompetens och familjerådgivare med lång erfarenhet av relationsbehandling. Vi erbjuder professionell samtalsbehandling vid samlevnadsproblem och kriser i par- och familjerelationer. Verksamheten är HBT-certifierad av RFSL. Kyrkans familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet oavsett etnicitet, sexualitet, religion eller livsåskådning.


I familjerådgivningen erbjuds de sökande hjälp att söka sig fram till olika problemlösningar.

Hur staden utvecklas när vi blir fler stockholmare. Inspiration och praktisk information från stadens bibliotek. Information about the city for International. Stockholms stad har kundval för familjerådgivning. Välkommen att kontakta oss för vägledning i er relation!


Med verksamhet inom familj, handledning och KBT skapar vi meningsfulla möten mellan människor. Vi är legitimerade behandlare med psykolog och psykoterapeuterubildning. Klicka på den mottagning som du vill besöka så får du mer information om mottagningen och dess medarbetare.

Januari AB Aktiv familjerådgivning AFR. Juli DLPP Psykologtjänst. September Dybeck psykoterapi och utbildning. Vi erbjuder tjänster till privatpersoner och företag samt kommunal familjerådgivning. Egenavgiften varierar från 2till 4kr per samtal beroende på kommun.


Mottagning Norrmalm ligger på Kungstensgatan 59. Familjerådgivning AB Söderstöds webbplats. Ansökan om att delta i valfrihetssystemet som utförare ska lämnas elektroniskt i upphandlingsstödsystemet TendSign. Inloggningsuppgifter får du vid ditt första besök på TendSign och det är kostnadsfritt. För att komma i kontakt med oss kan du under jul och nyår du lämna meddelande på vår telefonsvarare så ringer vi upp dig.


Vi har ingen telefontid från måndag december till måndag januari. På familjerådgivningen hoppas vi, att med vår kunskap och erfarenhet, kunna hjälpa er att lyssna på och tala med varandra på ett bättre sätt. Detta kan sedan leda till att vi kan finna nya möjligheter för er att lösa problem och konflikter. Du behöver inget så kallat biståndsbeslut för att komma till oss.


All kontakt med familjerådgivningen sker frivilligt, utan registrering och vi för inga journaler. Ersta familjerådgivning. Vi vet att varje par i behov av familjerådgivning befinner sig i en unik situation.


Något som kräver familjerådgivare med bred erfarenhet och rätt kompetens.

Ni bokar enklast tid genom att klicka på respektive mottagning nedan. Hittar ni inte någon tid som passar, kontakta oss så hjälps vi åt. Jag är en av medarbetarna i Acord familjerådgivning.


Inga journaler skrivs. Här bokar du som är nybesök din tid för familjerådgivning. Du räknas som nybesök om du besöker oss för första gången, eller om du inte besökt oss på sex månader. Du som bor i någon av de kommuner vi har avtal med är välkommen att boka din tid för familjerådgivning här på nätet.


Alla kan få problem i sin parrelation, då kan det vara bra att prata med någon utomstående. Täby kommun erbjuds du fem besök till reducerat pris hos en familjerådgivare. Båda får komma till tals och båda blir lyssnade på.


En opartisk vägledning kan ge nya perspektiv. Hos familjerådgivningen råder frivillighet och sträng sekretess.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg