torsdag 21 november 2019

Saltå kvarn

Saltå kvarn

En massa goda ekologiska livsmedel! Stort utbud online - alltid snabba leveranser, välkomna! Handla ekologisk mat och dryck. Alltid det senaste modet för män. Vi på Cervera har kvarnar i alla storlekar och former, besök vår hemsida idag!


Allt är ekologiskt, utan tillsatser och vi eftersträvar att bibehålla råvarornas naturligt goda smak. Saltå Kvarn arbetar för en hållbar matproduktion. En prick på kartan men med en tydlig vision som vi hoppas ska spridas över hela världen – hektar för hektar. Välkommen till oss på Saltås Kvarn i Järna! Här kan du handla i vår butik där hela vårt sortiment av finns att köpa, nybakat bröd och bullar direkt från.


Alla deras produkter kommer från ekologiska och biodynamiska odlingar i olika länder. Det känns bra att köpa, det känns rent och svenskt. Deras bullar i deras bageri i Järna är magiska. Men så snubblade jag över lite information som nu gör att jag ställer mig i ledet för bojkott. Vi förhandlar så att du slipper.


Saltå kvarn

Nu mals här ekologiskt mjöl och tillverkas ekologiska flingor. Dessutom har Saltå kvarn sitt lager med russin och andra varor här. Vi är ett litet företag med stora drömmar om god mat som produceras på jordens villkor. Beställ idag och få leverans redan imorgon. Pastan är tillverkad på traditionellt vis med formar av brons och långsamma torktider vid låga temperaturer.


Med hög grad av utmalning förädlar de råvaran utan att förstöra dess naturliga värden. Saltå By är en idéburen och icke vinstdrivande verksamhet som i mer än år har följt människor med psykiska funktionsnedsättningar på resan mot självständighet och självkänsla. Hos oss samverkar gymnasiesärskolan, LSS-boendet och den dagliga verksamheten – alla med förankring i den antroposofiska människokunskapen. Jag skickade en fråga för snart en vecka sedan angående deras kinesiska. Därför lanseras flera nya hälsosamma och ekologiska mellanmål – Rostade Kokoschips och två nya snacks i Softafamiljen – Softa Tranbär och Softa Rabarber.


Alla nyheterna är fiberrika som ger bra mättnadskänsla och är helt utan tillsatser. Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Hållbar finans. Sånt vansinne får inte stödjas.


Läs mer och bilda dig. Saltå kvarn väljer ut tre favoritbidrag, sedan är det du som är med och bestämmer vilket som vinner genom att rösta på det pepparkakshus du tycker är finast. Vinnaren får goda priser. Vi har bestämt oss för att förändra världen. Därför går vi ett steg längre för ekologiska produkter med.


Saltå kvarn

Reviews Thank you for all that delicious things - for kind and. Det är det årliga Sustainable Brand Index som listat hur konsumenter bedömer hur de 2största varumärkena i Sverige presterar inom miljöansvar och socialt ansvarstagande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg