onsdag 27 november 2019

Saker att hitta på

Ta tag i det när du ändå har tid! Kanske har du sen nåt att kryssa av på din bucket list? Leta efter nya personer att följa på Snapchat.


Då kan de vara kul att hitta nya personer att följa! Något som är superkul att göra är att hitta ny musik.

Vill du hitta på något att göra i Stockholm men inte riktigt kommit underfund med vad eller var? Då har du hamnat helt rätt. Det finns en massa roliga saker att göra och uppleva i Stockholm. Vi tipsar om olika sporter som t. Att gå på dejt är pirrigt, härligt och ganska svårt. Vad ska man hitta på egentligen?


Rundturer på fantastiska kulturplatser eller vandring upp på bergstopparna.

En romantisk resa på vinrutten eller kryssning. Du beställer lätt dina biljetter hemma i soffan och vet att du har allt på plats när du kommer till London. Vi har under årens lopp hittat attraktioner, restauranger och andra saker som du inte alltid hittar i guideböckerna, och som vi gärna vill dela med dig. Den här punkten är kanske inte den haha-roligaste punkten i denna lista, men när man har lite tid över kan man passa på att stanna upp och tänka på vart man egentligen är på väg. Om du har svårt att veta vad du vill och vilka mål du strävar efter finns det två övningar som kan hjälpa dig på traven.


Om man ska ut och resa så kan det vara svårt ibland att komma åt saker online eftersom man inte har internet överallt. I följande inlägg kommer du kunna läsa mer om sådant som har med internet på resan att göra och saker som man ska tänka på om det är viktigt att man har internet hela tiden. Möjligheterna är många – upplevelser i Stockholm råder det ingen brist på – men ändå tryter fantasin.


Med guiden till roliga aktiviteter i Stockholm vill vi inspirera och tipsa om saker att hitta på i Stockholm under lediga dagar. Och saker att göra i Stockholm finns det gott om. En drakes dödskalle kan man hitta på Charmouth beach i England.


Hon säger att det är bra att fundera över vem som har det tuffast ekonomiskt och se det som en utmaning att hitta på roliga saker utan att det blir för dyrt. Brukar du hota eller hitta på saker för att få ditt barn att göra som du vill? Om det är svårt att finna ett.


I Göteborg är det möjligt att shoppa och besöka ett museum på samma dag som du fiskar vid havet eller glider fram med kanot längs en glittrande insjö.

Avstånden är korta och kollektivtrafiken tar dig lätt som en plätt från kaféstråk och sevärdheter till karga klippor och susande skogsdungar. Besök olika gatukök och ät något litet på varje ställe. Befriande, enkelt och gott. Ett roligt tips är att bestämma sig för en specifik buss- eller tunnelbanelinje och sen hoppas av på varje station för att hitta något att äta. Gå ut på krogen och dansa.


Dansa till natten blir morgon och njut av varandras sällskap. Ofta kan det vara svårt att hitta något som sitter perfekt på ens kropp. Om du inte befinner dig i Vietnam, det vill säga. Här kan du sy upp skräddarsydda kläder för enbart en liten slant, i jämförelse med hemma.


En ekonomisk och praktisk sak att göra i Ho Chi Minh innan det är dags för din hemresa. Höstlovet är här, och oavsett om du har små eller stora barn finns det massor av roliga saker att hitta på. Här är roliga tips på saker att göra i. Ibland kan det vara svårt att veta vad man kan hitta på i en ny stad. Därför har vi skapat denna artikel så att du enkelt kan hitta tips på spännande saker som händer och saker du kan göra i kommunen just nu.


Ett besök på något museum med. Nu kan du och barnen hänga mer ute, här får du tips på roliga saker ni kan hitta på tillsammans hela familjen. Rita på marken Köp asfaltskritor och måla tillsammans med dina barn på gatan där ni bor. Färgen försvinner med vatten. Att resa på nyår börjar bli allt vanligare, börjar Svensken möjligtvis bli nyfiken på vad som finns utanför comfort zonen?


Res upp till fjällen eller iväg till Gotland. Känn ingen press att du måste göra saker. Träffa dina kompisar och njut av att bara vara ledig. Hitta på tre helt egna flams och skicka till KP. Ordna en loppis med de saker du inte vill ha kvar.


Spana efter bilar i olika färger. Ser du en blå bil gäller det att vara först med att vissla. Här finns Skansen, Grönan, Junibacken, Fjärilshuset osv.


Förra sommaren var bara hon och jag till Dubrovnik i Kroatien. Men det behöver inte alltid vara saker som kostar pengar. Finns ju massvis med andra roliga saker man kan hitta på. Vad brukar ni göra med era barn? Okej, att jobba kanske inte är det du helst vill tänka på på semestern, men det kan faktiskt vara lite roligt att kolla runt på Arbetsförmedlingens hemsida, eller andra sajter som Jobbsafari eller Academic Works, och se vad det finns för tjänster tillgänliga.


Kanske finns ditt drömjobb runt hörnet utan att du vet om det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg