tisdag 19 november 2019

Storytel abonnemang priser

Storytel abonnemang priser

Behåll oanvänd surf till nästa månad. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Lyssna och läs obegränsat för 1kr per månad. Prova fritt i dagar!


Om du bara ska ha ett abonnemang för dig själv rekommenderar vi att du provar Nextory Silver först. Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till? Abonnemang , priser och annat som påverkar när du ska välja. Stort test av ljudbokstjänster för dig som vill lyssna på ljuböcker i mobilen i sommar. Eftersom det inte finns olika betalningsnivåer innebär det att allting ingår för priset.


Tjänsten gäller för privatkunder med ett fast- eller mobilt bredband samt abonnemanget Telia Mobil. Oavsett när du säger upp abonnemanget får du lyssna och läsa hela provperioden. De första dagarna är dock gratis. Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Bookbeat sänkte i samband med detta även sina priser på presentkorten som finns att köpa för eller månader.


Du vet väl att du kan ladda ner och lyssna på dina böcker både i mobilen och surfplattan? Just nu har vi ett unikt julklappserbjudande för dig som är eller blir mobil- eller bredbandskund hos oss. Du hittar det endast här på Mitt Telia. Aktiv högtalare med inbyggd Wifi och Bluetooth i kompakt och stilfullt format.


Prisbelönt ljud Bluetooth Spotify Connect Ord. Vill du att fler ska kunna lyssna så väljer du Familje- abonnemanget där du kan lyssna på alla böcker som släpps, både nya och gamla, och upp till fyra personer får varsitt konto. Du kan när som helst avsluta ditt abonnemang. Om du säger upp ditt abonnemang kan du med andra ord inte använda din e-boksläsare. På samma sätt som mobiloperatörerna ofta gör.


Storytel abonnemang priser

Priset kan annars vara i högsta laget då läsplattan är knuten till en specifik tjänst – och i dagsläget saknar stöd för ljudböcker. Informationen bygger på dagsaktuellt ägande hos Avanzas kunder och presenteras för bolag som ägs av minst 1kunder. Under de här åren har samtidigt de två stora streamingtjänsterna för film och tv-serier, Netflix och HBO, höjt sina priser i omgångar. Det kan bero på att giltighetstiden på ditt betalkort har gått ut, att det saknas pengar på kontot eller att Klarna nekar till nytt köp om du har fakturabetalning (ej längre möjligt att teckna abonnemang med fakturabetalning). Det finns ingen bindningstid och du kan säga upp ditt abonnemang när som helst.


Nästa flik presenterar våra abonnemang och priser och här kan du välja det som passar dig! Hitta abonnemanget som passar dig bäst. Musikstreaming, WiFi-samtal och appen 3Skicka surf ingår i alla mobilabonnemang. Spara obegränsat med böcker offline, lyssna när som helst och var som helst! Samtidigt som abonnemanget kostar 1kr minus (fortfarande) procents moms = 1kr minus lite avgifter till kortföretag etc.


Skulle alla förlag kräva samma deal hade priset behövt höjas till 4kr i månaden. Alltså är det bättre med intäktsdelning. Idag finns det många alternativ för dig som vill lyssna på ljudböcker. Vi tar tempen på ljudboksmarknaden och jämför de populäraste tjänsterna.


Du väljer abonnemang utifrån hur många ni är som ska använda Nextory. Familjeabonnemanget passar dig som vill dela läsglädjen med andra. Oavsett abonnemang kan du alltid upp- och nedgradera efter behov.


Det kan även vara att du som existerande kund kan få fortsätta några veckor på din provision med rabatt på abonnemanget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg