tisdag 12 november 2019

Rustabo säljare

Rustabo säljare

Vi växer och söker löpande efter duktiga medarbetare. Då kan du göra en spontan-ansökan, även om det inte finns utlysta tjänster. Vi vill att ditt hus ska vara vackert och tryggt under många år, därför är ingen detalj oviktig i vårt arbete. Om vi får förtroendet att rusta ditt tak gör vi vårt yttersta för att du ska bli så nöjd att du rekommendera oss till dina grannar och vänne.


DU måste vara en person som har viljan och drivet samt trivas med att ha många bollar i luften. Vår vision är att bli ett välkänt företag i hela Sverige, och just nu växer vi ordentligt. Till våra kontor i Dalarna och Gästrikland behöver vi fler duktiga takläggare. Omväxlande arbetsuppgifter och platser samt ha viljan att vidareutvecklas. Vi söker dig som vill bli en framgångsrik säljare.


Du skall vara självgående och ansvarstagande. Tillbaka Låt en riktig takläggare göra jobbet. Det jag har att anmärka på var att då våran säljare abrupt slutade och hade sagt en sak till oss och inte skrivit ner det så vart det en del strul som dock takläggarna löste galant.


Rustabo söker franchisetagare. Av SweDala har jag dock inte hört någonting bra så de frågade jag inte ens. Vi behöver bli fler, vi söker säljare i Dalarna. Vi är ingen vanlig takläggare. Vi tror på att förändra standarden genom att tänka annorlunda.


Lediga Säljare Byggbranschen jobb på Indeed. Kjell har angett jobb i sin profil. Se hela profilen på LinkedIn, upptäck. Du kommer att i egenskap av säljcoach ansvara för försäljningen i Dalarna och utgå från vårt säljkontor i Borlänge.


Rustabo säljare

Hassan har angett jobb i sin profil. I dagsläget har du fem säljare till din hjälp. Få notifieringar när nya jobb dyker upp Genom att logga in kan du spara och bevaka intressanta jobb! Swedala tak har endast utbildade och händiga takläggare. Niclas har angett jobb i sin profil.


Att byta tak är ett stort projekt och kräver expertis för bästa resultatet. Kontakta oss på Swedala Tak om du har några frågor eller funderingar. Hos oss får du alltid gratis offert och takinspektion. Detta hade lovats muntligen av säljaren men var inte förankrat hos byggprojektledaren och därmed inte inlagt i ordern.


Det innebär att säljaren inte tagit betalt för detta moment (rivning). För det fall kunden hade velat ha denna lösning ändå, hade det blivit en helt annan prisbil vilket bolaget förklarat vid flera tillfällen. Du som säljare kommer att rapportera direkt till MSC Solutions VD. Det finns flera sätt att komma i kontakt med oss.


Planerar eller funderar du på fönsterbyte och vill ha rådgivning kan du boka ett gratis hembesök eller ringa. Sacci söker säljare till vårt säljteam med fokus på försäljning inom industri. Vi letar efter dig som är framåt, har tidigare erfarenhet av försäljning samt brinner för att bygga långsiktiga relationer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg