tisdag 19 november 2019

Storytel lyssna på datorn

Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få. Starta din provperiod idag! Stort utbud av Dator till bra pris. Se alla erbjudanden och köp nu! Prova fritt i dagar!


Storytel lyssna på datorn

Nedan finns ett antal tips du kan använda om du vill felsöka tjänsten. Se till att Java är installerat och uppdaterat på din dator. Sen är det bara att klicka så får du inom kort ett mejl som bekräftar att du har sagt upp ditt abonnemang. Observera att du inte kan säga upp tjänsten i appen, så logga in på en dator istället.


Hej, Har haft storytel på min Ipad sedan jul och varit jättenöjd. Tänkte att det ibland är bra att kunna lyssna på telefonen. Men nu då jag ska logga in på Ipaden så går det ej följande kommer upp då jag skriver in meiladress och lösenord.


Väljer du det billigare alternativet från Nextory får du dock vänta ett halvår innan du kan lyssna på den nya boken alla pratar om i lunchrummet. För den prismedvetne är BookBeat kronor billigare per månad (1kronor). På den här sidan hittar du gratis ljudböcker för barn på svenska och engelska. Streama och lyssna på ljudböcker gratis online via nätet eller ladda ner som mp3. För en fast månadskostnad kan du lyssna på de populäraste nyheterna när du vill, var du vill.


För 1kronor i månaden får du lyssna fritt på tusentals böcker – i en Spotify-liknande tjänst. Hitta bästa sättet för dig att börja lyssna på ljudböcker gratis! Börja lyssna med din mobil, surfplatta eller dator , när du vill.


Om du klickar på knappen Min Radio så fälls spelaren upp, så att du kan byta kanal, ljudkvalitet, spara favoriter och spela ljud från din spelkö. Du kan också lägga till ljudklipp i spelkön direkt från ljudlänkar på sverigesradio. Du vet väl att du även kan ladda ner eller prenumerera på program som MP3. Alla stora svenska radiokanaler. Storytel Sverige Hur kan vi hjälpa till?


Klicka på radio-ikonen och lyssna hemma eller på kontoret. Lätt att använda och 1 gratis. Det går inte heller att läsa e-böcker eller lyssna på ljudböcker offline på datorn.


Hos Nextory finns inget liknande. Många verkar tycka om Lars Wilderäng. Kommer lyssna på Stjärnklart först tror jag. Medkan du lyssna på direktsänd musik som strömmas via internet.


Tunes kan spela upp många av de typer av ljudfiler som finns på internet, bland annat talfiler. Lyssna på internetradio ipå datorn. Lånetiden för e-ljudböcker är dagar.


Här kan du lyssna live på Lugna Favoriter 10nätet med din dator , surfplatta eller telefon. Nedan kan du se några av de berömda radioapparater i landet Sverige och även lyssna på radio som liknar LugnaFavoriter107.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg