torsdag 14 november 2019

Sälja på nätet tips

Här är fyra bra sajter för dig som rensat bland barnens kläder och prylar: Blocket. Sju av tio svenskar har köpt eller sålt på Blocket, och bland barnfamiljer är siffran nio av tio. LÄS OCKSÅ: konstiga typer på Blocket som du irriterar dig på.


Tips på när du ska sälja prylar efter jul: 1. Titta vad andra har satt för pris för liknande prylar och sätt priset därefter.

För snabbare försäljning, sätt ett lägre pris. Online Auktion - sälja saker på eBay, blocket. Blogga - Svenska bloggare tjänar hundratals kronor i månaden. Spel på nätet - vissa svenskar blir rika på poker och spelautomater. Social trading - tjäna på att kopiera andra traders.


Tjäna pengar på din hobby hemma? Så får du bäst betalt när du säljer kläder på nätet – enkla tips.

Det finns stora pengar att tjäna på second hand kläder och begagnade prylar. Att sälja saker är bra för både själ, hem, miljö, och framförallt för plånboken. Ofta har vi betydligt fler saker än vi behöver och du kan ofta sälja mer än vad du tror.


Den största hemligheten till att tjäna pengar på att sälja foton är (som ni kan se av exemplet ovan) att publicera många bilder i många bilddatabaser som möjligt på nätet. Genom att automatisera detta och följa tipsen i denna foto-guiden kommer du att kunna tjäna bra med pengar på försäljning av bilden på Internet. Testfakta har tittat på och jämfört fem webbutiker i den här branschen. Grundmodellen är att de samlar in kläder från hela Sverige i förfrankerade påsar eller kartonger. Sedan värderas kläderna, fotas och läggs ut i annonser på nätet där köpare kan klicka hem dem till fast pris eller på auktion.


Passa på att sälja på nätet eller loppis och tjäna pengar. Här är sakerna som är mest efterfrågade på Blocket och Tradera just nu. Du kan till och med förmedla smslån via Internet, tjäna provision på det! Den som är duktig på att sälja kan tjäna ganska bra med pengar på det. Ett antal företag söker återförsäljare som sitter och nätverkar hemifrån.


Sälj dina gamla kläder och prylar du inte använder. Efterfrågan på begagnade saker verkar öka, dels för att folk inser att de sparar pengar, men det är även en trend att inte överkonsumera.

Fråga släktingar, grannar och vänner ifall du ska hjälpa dem att sälja deras saker med och dela på förtjänsten. Du kan sälja och köpa varor till ett fast pris, men även på auktion. Då sätter du ett utropspris på din vara och den som bjudit högst när tiden gått ut har vunnit auktionen.


Kostnad: Det är gratis att bli medlem. Bortskänkes är den mest sökta termen på Blocket. En riktigt bra bild fångar deras uppmärksamhet och gör att flera går in på just din annons.


Placera din pryl mot en ren miljö så att bakgrunden inte tar fokus från det du vill sälja. När du har affärsgrunderna på plats, kommer du gå vidare med att hitta ställen att sälja din konst. Det enklaste steget att ta är att hitta andra webbgallerier eller online utställningar där du kan sälja din konst.


Naturligtvis finns många andra marknadsplatser på nätet och köp och sälj sajter. Sälja saker på nätet - bästa apparna och sajterna. Vi samlar våra smartaste och enklaste tips här på Pengar. Läs mer hur du gör Han driver webbplatsen DigiCamCash, där du får några bra tips och tricks om att tjäna pengar på bilder.


Varför sälja dina bilder på nätet Tips för att sälja på Tradera! Proffstips: saker att tänka på när du säljer foton på nätet. Här är sajterna där du kan sälja dina foton – och åtta tips på vägen.


Vi har kollat in de bästa ställena att sälja böcker på nätet. Här kan man både sälja och köpa böcker – att sälja kostar en femma om priset för din bok är kr eller lägre, en tia om boken kostar över kr. Och du väljer själv om porto ska ingå eller inte.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg