fredag 12 oktober 2018

Tips på bra hotell i köpenhamn

Din bokning bekräftas på en gång! Snabbt och enkelt att använda. Läs riktiga recensioner - boka nu! Enkel och säker bokning online. Hitta och jämför exklusiva erbjudanden på hotell.

Hit åker vi svenskar gärna för några dagar med shopping, nöje och smörrebröd. Vi ger dig de bästa tipsen om var du ska leta hotell. Snajdiga fashionstor trillar ut från sunkiga morgonbarer samtidigt som bohemchica hippiefamiljer svishar förbi på sina Christiania-cyklar.


Kanske är det den där mixen av helylle och helgalet som gör stan så charmig. Perfekt för dig som reser med barn, partner eller väninnor. Här njuter man av skandinavisk design, trendiga krogar och hippa kvarter. Kul och Fiskebaren är ytter-ligare två bra krogar i Kødbyen.


Numera har hotellet år på nacken.

Mest berömd är Noma, som hyllats som världens bästa krog fyra gånger, och som öppnar i februari igen. Söker lite generella tips på bra restauranger som kan tänkas vara öppet i början på januari. Kan tänka mig att många krogar har stängt? Köpenhamn Hämta sida av 2. Här på HotelSpecials har vi nämligen tack vare mer än års erfarenhet ett handplockat utbud av hotell , helt enkelt de vi tycker är bäst och som kan ge din resa något mer – kanske en god rabatt eller ett finare rum.


Missa inte de bästa tipsen – prenumerera på vårt nyhetsbrev i dag! Här ger hon dig de bästa tipsen till bl. Då blir du först med de senaste nyheterna och mest initierade tipsen , får genvägarna till de nyaste guiderna och full koll vilka weekendstäder som gäller framöver och vart din nästa långresa bör gå.


För förstagångsbesökare är en sightseeingtur en bra start, det är ett enkelt sett att se mycket och ger en bra känsla för staden. Allra bekvämast att bo på är naturligtvis Clarion Hotel Copenhagen Airport som har en egen gångpassage från lobbyn till Terminal 3. Inte tid att ta ut någon semester i sommar? Voila: du ska se att du kommer tillbaka på måndagen lika stärkt som om du varit iväg en hel vecka och längre bort.


Av den anledningen finns flertalet stora stadsdelar med otaliga sevärdheter utspridda över staden. Precis som på Relae, finns menyn inte tillgänglig online men du kan beställa från en fast meny eller á la carte. Det finns platser på restaurangen så se till att boka bord på förhand! Promenera i parken och besök det vackra exotiska växthuset.


Tips : Gå till de populära Torvehallerne som ligger ett stenkast därifrån och ta en fika i någon av de många salustånden.

Gå på jakt efter jättar. Vi hoppas våra tips hjälper till i planeringen, vi dyker direkt in! Och i södra Jylland har man fått intryck från Tyskland och är duktiga på ”pölser”, alltså korvar. På varje destination ger vi dig bra tips om vad som erbjuds.


Boenden som ligger bra till, har bra priser eller helt enkelt är de bästa på orten i olika prisklasser. Här finns något att göra för alla, oavsett ålder, intresse och budget. I närheten ligger också det stora varuhuset Magasin du Nord. Man håller på att bygga en ny Metro station på torget, så därför är stora delar av torget tyvärr byggplats just nu.


Statyn på torget föreställer Christian V, kungen som också grundade platsen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg