tisdag 16 oktober 2018

Recept middag lördag

Till helgen kanske du får lite extra tid över för en trivsam middag tillsammans med dina nära och kära. Bjud familjen på en lördagsmiddag som de sent glömmer, eller samla hela familjen och laga mat tillsammans. Recept på lördagsmiddag hittar du här!


Vet du inte vad du ska äta till middag ? Här har vi samlat middagstips för så väl jäktiga vardagar och de dagar då du vill njuta lite extra av middagen.

En bra vardagsmiddag går att laga snabbt och enkelt, samtidigt som resultatet bjuder på läckra smaker. Var så go våra middagsrecept! Perfekt i vardagspusslet för hela familjen!


Enkla middagstips till rätter att laga alla dagar i veckan. Oppskrifter på raske og sunne middager, tradisjonsmat eller middag som hele familien liker. Middagstips och enkla recept kan man aldrig få för många av. Middag äts varje dag och det är svårt att alltid hålla fantasin på topp.


Välj bland våra goda recept och härliga middagstips för både vardag och fest!

Ingen mjölk utan kakor! Vi använder cookies, inklusive tredjeparts, på vår webbplats för att den ska fungera så bra som möjligt, förbättra och skräddarsy. Snabbt, enkelt och gott ska det vara!


Middagen är dagens höjdpunkt och förtjänar lite extra kärlek. Man kunde även se att intresset för att äta ute på restaurang har minskat, och att det blir allt vanligare med ensammiddagar – både i Sverige och globalt. Lördag : Iransk grönsaksgryta med torkad lime.


Ur Yotam Ottolenghis kokbok Plenty More, Tukan förlag. GI-smarta middagar med lax, kyckling och köttfärs. Fortsätt hålla sötsuget borta genom att laga GI-mat till lunch och middag. Här nedan kan du hitta de godaste GI-luncherna eller middagarna som du gör på ett kick! Vår gräddiga och lena fisksoppa med lax och curry är perfekt GI- middag.


Här finns maträtter till vardagens lunch och middag , huvudrätter och efterrätter till fest, samt bakverk till fikat och många andra recept till alla tillfällen. Alla recept har tillagats av mig och alla bilder är fotograferade av mig. Och sedan laga något riktigt gott till middag.


Idag blir det Världens godaste kycklingsallad. Tack alla som har hört av sig med glada tillrop om just det receptet !

Jag glömde äggen på bilden, men de ska på. Vill man veggiefiera är det supersmaskigt med vitlöksstekt svamp och krispig friterad kapris istället för kyckling och skinka. Här är enkla tips på middagar som får vardagen att gå ihop!


Måndag: Fiskgratäng med dill och citron Enkel fiskgratäng med ljuvlig sås där smakerna gifter sig fint med varandra. Fyll upp tallriken med en krispig rödkålssallad. Gör en dubbel sats rödkålssalla så har du alltid sallad hemma. Den håller några dagar i kylen.


Vi ska ha gäster på lördag som inte tidigare har varit hos oss. Jag är lite rädd att prova något nytt men känner att fantasin tryter ordentligt. Jag är ute efter något gott tilltugg när gästerna kommer och sedan en go middag och något gott till efterrätt.


Botanisera runt bland våra omtyckta recept från Go’kvälls populära kockar. Här hittar du allt från traditionell husmanskost till de senaste mattrenderna. Låt dig inspireras av färska råvaror och laga mat efter säsong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg