torsdag 25 oktober 2018

Handla på geek

Handla på geek

Utnyttja de bästa erbjudandena på hörlurar, klockor, högtalare, telefonuppgraderingar, biltillbehör och elektronik direkt på mobilen. Vi går direkt till tillverkarna för att ge dig vad du vill ha till lägsta möjliga pris. Många av produkterna på Wish är väldigt billiga, så om något skulle gå sönder är det knappast hela världen.


Handla på geek

Om du däremot handlar något dyrare kan det vara värt att tänka på att EU:s konsumentlagstiftning inte gäller för varor som exempelvis skickas från Kina – och att de därmed inte har några garantier. Om bu intresseanmälan eller annan anonym aktivitet sker dolt för andra medlemmar, skall detta ovillkorligen meddelas i tråden av trådskaparen om det påverkar övriga intressenter i affären. Exempelvis Anonymt bud på 5kr har givits. Att handla på Wish skiljer sig inte så mycket från att handla någon annanstans på nätet. Du skapar ett konto, lägger det du vill köpa i kundvagnen och betalar sedan i kassan.


Men eftersom du handlar från olika återförsäljare kan du få flera olika paket levererade. Du betalar exempelvis med kort, Paypal eller Klarna. Appen Wish dök upp som en blixt från klar himmel i shoppingvärlden och helt plötsligt känns det som att var och varannan man stöter på ger svaret ”Wish” på frågan ”var har du köpt den där?


Och att handla på Wish behöver varken vara osäkert eller krångligt – Baaam har testat och ger dig svar på frågorna du undrar över. Alla” gör det och alla tipsar varandra och pratar om det. Värva en kompis och få rabatt.


Wish ser till att du sparar på allt och att du alltid har roligt när du shoppar! Märkesprodukter Wish erbjuder nu kända märken prisvärt via Wish outlet. Kategorier Nätets fyndgalleria med ett oändligt utbud av produkter väntar på dig. Join over 5million others that have made their shopping more smart, fun, and rewarding.


Allt du behöver veta när du handlar från Amazon – och bästa erbjudandena just nu. Vill du också handla från världens största internetbutik? Här är vad vi svenska konsumenter behöver tänka på innan vi handlar från Amazon. Handla tillsammans med andra och få extra rabatt Handla fullständigt tryggt Läs pålitliga produktrecensioner och titta på kundfoton så att du kan upptäcka våra bästa artiklar.


Säker betalning med kreditkort, Apple Pay och PayPal. Det är enkelt att returnera och du får hela köpeskillingen tillbaka. Välj mellan upphämtning i butik eller leverans hem till din dörr. Köp veckans matvaror här! Leveranstid på 2-vardagar.


Handla på geek

Fördelen med att handla från svenska sidor är att du får varorna snabbare, det är troligare att de uppfyller svenska regler och är säkra (gäller speciellt barnleksaker och elektronik) samt du bidrar inte till osund konkurrens. Handla på nätet Det kan vara smidigt att handla på nätet. Du kan få tillgång till ett större utbud av varor än det finns där du bor, du får varorna hemskickade och priset kan vara lägre än i butikerna. Men för att ditt internetköp ska bli så säkert som möjligt är det några saker som du bör tänka på. Här hittar du Sveriges största utbud av skor och.


Allmänt om att handla på nätet När du köper en vara från ett annat land via internet är reglerna olika beroende på vad du beställer och från vilket land varan kommer. Om du beställer en vara från ett företag inom EU som i sin tur beställer varan från ett land utanför EU (till exempel USA eller Kina) gäller samma regler som om du gör din beställning direkt från ett land.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg