fredag 5 oktober 2018

Ryska elitförband och specialvapen

Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Ryska Elitförband och specialvapen. Alltid bra priser, fri frakt från 1kr och snabb leverans.


Tidigare opublicerade fotografier, spår av kartläggning av sabotage i Sverige samt hemliga sovjetiska militära kartor över svenska städer.

Det avslöjar en ny bok som även beskriver sovjetiska sabotageplaner mot Sverige under kalla kriget, samt hur ryska elitförband genomförde annekteringen av Krim. Skickas inom 2-vardagar. Spara i ny önskelista. Ryssland satsar stort på specialförband och offensiva stridskrafter som landsättningstrupper och fallskärmssoldater. Joakim von Braun berättar om nyutgåvan av sin bok.


Genom ryska , svenska och tyska vittnesmål samt sovjetisk militär utrustning upphittad i Sverige ( och i Schweiz!) och oanade mängder med hemliga sovjetiska kartor över Sverige bidrar författarna med nytt underlag för många kommande svenska debatter om Rysslan Sovjetunionen och Spetsnaz. Här presenteras både Rysslands kända elitstyrkor och deras senaste specialvapen samt nya uppgifter om två av Rysslands mest hemliga elitgrupper: SSO och hydronauterna.

Det var inget om gränskränkningar i det, men det är relevant att här nämna för att ge en uppfattning om hur pass hemligt spetsnaz var. Vissa av webbplatsens funktioner begränsas av dina webbläsarinställningar (t.ex. privat läge). Byt surfläge för att kunna lägga artiklar i varukorgen.


Men också före Sovjets fall fanns det ryska röster som tog upp sovjetiska marina specialoperationer. Lars Gyllenhaal är militärhistorisk författare och bloggare. Min bild av deras armbindel fick inte heller plats men kommer här nedanför. De många fler svenskarna på den andra sidan får nu upprättelse, i en bok som innehåller en mängd hittills opublicerade uppgifter och fotografier.


Men personalen kom i regel från Stasis elitregemente, vars armbindel förkunnade att det var uppkallat efter KGB:s ”urfader”, Felix Dzerzjinskij. Under samtalet pratar vi även om skillnaden mellan elitförband och specialförban ryska elit- och specialförban svenskar i utländsk krigstjänst och vi pratar även om hur det kom sig att Lars började skriva från första början. I den här boken hittar du inte bara de fruktade spetsnazsoldaterna. De är bland annat utrustade med olika slags miniubåtar och dykarfarkoster samt med skjutvapen som kan avfyras under vattenytan ner till meters djup. Extremt Sällsynt Äkta Rysk Demantoid Granat Värde 000Kr!


VDV har alltid åtnjutit en särskild prestige i det ryska samhället, och man är ett brödraskap – även nu då kvinnliga soldater ingår. Att VDV är Moskvas mest användbara militära verktyg och US Marines Washingtons dito, avspeglar ländernas grundläggande militära karaktär, som till stor del har geografiska orsaker. Tyska är Europas näst största språk, och talas av runt 1miljoner människor i världen.

Arktis, Krim och Kaliningrad oblast ut som prioriterade när det gällde militär förmågeuppbyggnad. Read reviews from world’s largest community for readers. En del Swedes ingick i elitförband och många av dem tjänstgjorde med stor framgång i Europa, Afrika och Asien.


De svenskar som stred för Hitler har fått stor uppmärksamhet. Det är alltid tid för en bok. Du får den första veckans medlemskap GRATIS. Därefter kostar det kronor per månad och utan bindning – du kan när som helst säga upp dig igen.


Med våra stora rabatter sparar du fort in pengarna igen. Köp till medlemspris och bli Plusmedlem nästa gång du handlar. Exempelvis större rabatter och billigare frakt. Uppgifterna genomförs både på eget eller främmande territorium.


Brittiska Special Air Service (SAS) och US Delta Force är specialförband som bland annat är inriktade mot säkerhetsoperationer. Rekrytering och utbildning. I boken Den dolda alliansen, framgår det att svensk och dansk sjöminering var synkroniserad d.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg