måndag 1 oktober 2018

Icloud konto logga in

Use your Apple ID or create a new account to start using Apple services. Vi skulle vilja visa dig en beskrivning här men webbplatsen. Sign in to iCloud to access your photos, videos, documents,.


Logga sedan in med det Apple-ID som du vill använda med iTunes. Om du använder iOS 10.

Ditt Apple-ID är det konto som du använder för att logga in på alla Apple-tjänster. Du kan också nollställa ditt lösenord för att få åtkomst igen. Logga ut från iCloud på din pc innan du uppgraderar och installerar iCloud för Windows. Med iCloud Drive kan du ordna dina filer i mappar, byta namn på dem och tagga dem med färger.


Och när du ändrar något görs samma ändring på alla dina enheter. Du kan till och med komma åt allt som du har på skrivbordet och i Dokument-mappen på din Mac genom iCloud Drive, helt auto­matiskt. Här kommer jag att förklara för dig hur du loggar in på iCloud.

Ditt iCloud - konto behåller alla mobila uppgifter som är viktiga för dig. Köp mer iCloud -lagring från din pc: Öppna iCloud för Windows. Ange ditt Apple ID-lösenord.


Klicka på Visa konto och följ sedan instruktionerna. Läs mer om priser för iCloud -lagring i ditt land eller din region. Kontrollera att Caps Lock inte är aktiverat när du skriver ditt lösenord (lösenord är skiftlägeskänsliga). Your Apple ID is the account you use for all Apple services. Välj Logga in med ett Microsoft- konto i stället.


Den här länken visas bara om du använder ett lokalt konto. Om Logga in med ett lokalt konto i stället visas använder du redan ditt Microsoft- konto. Med iCloud för Windows har du tillgång till dina bilder, videor, e-post, kalendrar, filer och annan viktig information som lagras på iCloud och på Windows-datorn.


Bjud in andra att samarbeta med dig via en länk. Jag har ett gammalt icloud konto som jag skulle vilja logga in i. Starta sedan om datorn och logga in på ditt konto så skapas en färsk nyckelring. Testa att logga in på Icloud igen och det bör fungera.

Går inte att flytta ett av barnens konto från datorn till en iPad utan vill jag använda datorn som huvudenhet och föra över till iCloud från den får jag köpa mig en ny dator. Detta gäller även begagnade enheter. Har ägaren innan skapat tre konton ( iCloud ) kan man inte ens logga in på iCloud igen om man redan har ett konto. Man kan inte logga in på iClouds webbsida genom iPad.


Innehållet på iClouds webbsida når du i iPad genom applikationer som är kopplade till iCloud. Exempelvis iCloud -mejl når du genom ditt iCloud - konto i mejl-applikationen på iPa samma sak med kontakter och kalender, det finns app:ar för det i iPad. Denna programvara så genom att utnyttja en binär autentiseringstoken som skapats av Apple iCloud Kontrollpanelen för att logga in på din iCloud - konto. Du kan även logga in på ditt Norton- konto via produkten.


Starta Norton-produkten och klicka på Hjälp i övre högra hörnet, och klicka sedan på Mitt Norton.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg