fredag 5 oktober 2018

Mc4 kontakt kjell

MC- kontakter för t. För kabeldimensioner på mm² till mm² som ansluts via lödning eller krimpning. De vanligaste frågorna angående köp, betalning, leverans och returer. Kontakt för inkoppling av solpanel, väderbeständig. Skall du skarva en kabel med två ledare behövs alltså två st kontakter.


Mc4 kontakt kjell

Lämplig kabeldimension 2. Sammankopplar modulsträngar för solceller. M­C­4­-­s­n­a­b­b­k­o­n­t­a­k­t 4-6mm² hane. Köp F- kontakter online på kjell. För under stopptexten är det en kontaktsymbol med spänningsblixtar invid ledarna. Eller har märkningen något annat syfte?


Monteras med denna crimptång. I all vänlighet och omtanke, försök inte att klämma dessa kontakter med något annat än en riktig crimptång liknande den på länken ovan. McT- kontakter kr.


Mc4 kontakt kjell

K­a­b­e­l­g­e­n­o­m­f­ö­r. CE märkning Intern statusskärm och direktåtkomst till inställningar. Går även att koppla till en extern skärm (MT50) för att se batteri och solpanelstatus. IP(damm- och fukttät).


För att parallellkoppla två solpaneler. Motstående ände är öppen för anslutning till regulator. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vår användning av cookies. Fyll i fälten och skriv i ämnesraden – Order, offert eller kontakt – beroende på vad du önskar. Skriv gärna så detaljerat som möjligt i meddelandefältet, så kan vi hantera ditt önskemål så snabbt som möjligt.


Tack för att du kontaktar oss! Självrengörande yta - tack vare ett antireflektivt hydrofobt lager. Kontaktdonen är konstruerad så att strömledare är beröringsfria.


Add to Wish List Add to Compare. Skip to the end of the images gallery. Vi är specialister inom förnybar energi och har det största sortimentet med ett stort eget lager. Snabba leveranser och dessutom låg.


Mc4 kontakt kjell

Kan monteras helt utan verktyg. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Standardkontakt när det gäller solcellspaneler. Perfekt till kablage till en eller flera solpaneler. Godkända enligt UL och TUV.


Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av vår webb. Dieses Video beschreibt die Montage mit Spezialwerkzeug. Von Hand geht es auch. Aber wir raten von anderen Crimpzangen ab.


Der falsche Druck führt zu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg