tisdag 4 september 2018

Whiskey systembolaget

Sök bland alla drycker i vårt sortiment. Vi har stort utbud inom vin, öl, sprit och alkoholfritt. Du kan även få personliga och skräddarsydda råd om vad som.


Har en mer bränd smörkola- och vaniljkaraktär. Råvaran består oftast av en blandning av olika spannmål, där största delen är majs. I USA använder man nya och hårt rostade fat, gjorda av amerikansk ek.

Whisky tillverkas över hela världen och i olika stilar. Hos Systembolaget kan du läsa mer om de olika whiskysorterna, whiskeyglas och mycket mer! Blended whisky är en blandning av olika sorters whisky , grain och malt. Whiskyn måste ha lagrats minst tre år på fat.


Läs mer på Systembolaget. Whisky från Japan är på frammarsch på den internationella spritscenen. På senare tid har den till och med utsetts till världens bästa i tester.


Allt om Vins expert hyllar den japanska whiskyn.

Men utbudet av på Systembolaget är tyvärr skralt – även om det går att hitta riktigt bra grejer! Här tipsar Andreas Grube om 4. Om du vill ge bort något lite extra till en whisky -älskare. Här är prisvärda fyn enligt Andreas Grube. I USA finns flera whiskeysorter och beteckningar. Råvarorna är oftast majs, råg, korn och vete.


Whisky eller whiskey finns ju i alla smak- och prisklasser, och även om det ofta kan bli ganska dyrt finns det gott om fynd i plånboksvänligare prisklass. Tio i topp blended whisky. De tio mest sålda blended whiskies på Systembolaget under januari-juni i år. Lord Calvert, Kanada (528), 2kronor - 558. Hemsk kemisk arom (spolarvätska), skarp tom eftersmak, men god smak.


Irland bidrar med en hel del whiskey på Systembolaget. Börja jämföra systembolagets whisky genom att klicka på menyerna ovan. Just nu finns många nya whisky på bolaget – här är de bästa.


Cafés Andreas Grube listar sju sorter du inte får missa. Snart får alla fans av Game of Thrones sitt lystmäte vad det gäller whisky. Den april släpps nämligen samtliga åtta buteljeringar på Systembolaget i Diageos.

Prisvärda whiskies på Systembolaget Här nedan presenterar jag tio whiskies som jag tycker är bland de mest prisvärda i det ordinarie sortimentet på Systembolaget. Du beställer på ungefär samma sätt som tidigare. Gå till Beställa via privatimport på Systembolagets hemsida. Logga in eller registrera dig som kund. Fyll i Gotland Whisky AB som leverantör.


Koden är inte obligatorisk efter den. Under andra kvartalet var ökningen procent. Stödet för Systembolaget fortsätter att öka och är nu större än någonsin enligt SIFO.


Vårt uppdrag handlar om folkhälsan. Visionen är ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg