måndag 10 september 2018

Dedicare lediga jobb

Vi skräddarsyr uppdrag över hela landet. Skicka en intresseanmälan idag! Yrket som sjuksköterska är inte bara ett yrke med starka anor och en bärande position i samhället – det är en yrkesroll som utgör navet inom vården och som därför ska behandlas med omsorg.


Dedicare lediga jobb

Vi på Dedicare tror på att erbjuda våra sjuksköterskor uppdrag med villkor som passar deras liv. Lediga jobb internt på Dedicare. Vi brinner för att tillföra kompetens inom vård och socialt arbete.


Därför får du som arbetar som konsult för Dedicare möjlighet till kollektivavtal och tjänstepension. Vi tror på flexibilitet i kombination med trygghet. Se våra lediga jobb som hyrläkare nedan, eller ta hjälp av en personlig kontaktperson som guidar dig till din nästa utmaning. Dedicare är ledande i Norden på bemanning och rekrytering inom vård och socialt arbete.


Vi erbjuder dig som vill bli konsult fler möjligheter, med ett brett urval av spännande jobb och uppdrag i många städer och flera länder. Kanske är det mer flexibla arbetstider som lockar? Utforska alla lediga platser på dedicare ab (publ). Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att hitta ett jobb. JavaScript är nödvändig för att webbplatsen ska fungera korrekt.


Genom att skapa en jobbevakning eller ta emot rekommenderade jobb samtycker du till våra villkor. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Dedicare søker dyktige spesialsykepleiere til jobb ved hjerteovervåkningen ved sykehus i Oslo.


Dedicare lediga jobb

Jobb periodevis eller kontinuerlig – vi skreddersyr dine arbeidsperioder etter dine ønsker. Vaktene fordeles mellom dag-, aften- og nattevakter, hvorav aktuelle kandidater bør være fleksibel i arbeidsperioden. Vill du veta mer om våra socionomer? Lämna en intresseanmälan om ni vill bli kontaktade av oss på Dedicare. Om verksamheten Dedicare Dedicare är ett auktoriserat bemanningsföretag som hyr ut och rekryterar läkare, sjuksköterskor och socionomer samt annan personal inom vård och socialt arbete.


Bolaget är noterat på Nasdaq Stockholm och är verksamt i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Här listar vi alla lediga jobb från Dedicare AB i Motala. När du trivs med ditt jobb och dina kollegor brukar det hända bra saker.


Bredden på vår verksamhet innebär att vi kan erbjuda tjänster inom olika karriärområden. Se vilka jobb som är lediga just nu. Här hittar du alla lediga jobb som du just nu kan söka. Det finns säkert något jobb som passar just dig här. Eller kanske någon du känner.


Välj att läsa mer om ett jobb eller gå vidare och ansök jobbet i Kristinehamn. Välj ett jobb för att gå vidare till ansökan eller gör en sökning via sökrutan för att hitta andra relevanta lediga jobb Dedicare. Letar du efter ett nytt jobb ? I Platsbanken hittar du tiotusentals lediga jobb att söka. Du kan även hitta lediga jobb i Östersund hos Telia, Swedbank och Svenska Dagbladet, tre stora aktörer som valt att ha sin kundtjänst här.


Dedicare lediga jobb

Stockholm växer och vi behöver hela tiden fler medarbetare som bygger nya bostäder, tar hand om våra barn, våra äldre och planerar utvecklingen av stadens service. Lär dig leta på rätt ställen, och låt arbetsgivarna hitta dig. Hitta jobbet du vill ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg