torsdag 6 september 2018

Urinflaska med lock och handtag

Gratis frakt, supersnabb leverans och oslagbara priser hos Apotea. Köp Fantastiska Handtag och knoppar i läder, antik look, krom och mera! Design och tillverkning av fronter, handtag , ben till Ikeas vanligaste stommar. Handikapphjälpmedel som gör vardagen lättare - Köp Online! Du kan inte se recept för barn mellan och år.


Urinflaska till män för flergångsbruk. Hälsomyndigheten har bestämt att vårdnadshavare inte. Lock som passar urinflaska för män med art.


Lock till urinflaska för män kan också hittas i dessa kategorier:. Eller helt enkelt mycket på resande fot där det är ont om bra toaletter? Det finns ingen anledning att inte ha med sig en färgglad potta från Pipinette eller en robust urinflaska när du ska ut, vart du än är på väg! Pipinette-pottan är framtagen speciellt för kvinnor och tanken är att man ska kunna stå och kissa på ett bekvämt.


OneMed arbetar med en pilotstudie för nya funktionalitet. Den är lätt att tömma och tål rengöring i upp till 120°C. Förbrukningsartiklar till sjukvård.


Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Kvalitet direkt från tillverkaren! Fri frakt inom Sverige.


Urinflaska med lock och handtag

Stort utbud av produkter för behoven för bosta hushåll, fritid och hobby! Paktiskt på resor och ställen utan närhet till toalett. L handtag lock o gradering. Tillverkad av miljövänlig polyeten.


Graderad i 100ml intervaller. JavaScript seems to be disabled in your browser. Locket sitter alltid på plast tack vare lockets ring runt flaskans hals. Flaska i plast utformad för män. En urinflaska för män som har lock.


Kan desinficeras och tål temperaturer upp till °C. Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet. Båda varianterna kommer med lock och går att tvätta och återanvända. Om du är aktiv kan det vara en bra idé att ha mer än en flaska för att slippa bära med dig flaskan överallt. Spillsäker och luktfri urinflaska.


Vid leverans ingår ett extra barnsäkert lock som man kan byta till om så önskas. Ett klämlock medföljer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg