torsdag 13 september 2018

Hitta kollektiv

Rivstarta hösten med ett nytt jobb i där du bor. Se alla jobb i där du bor. Innan du söker jobb är det klokt.


Se kontaktuppgifter, adress, karta, vägbeskrivning, telefonnummer, öppettider, m. Kollektivrör AB är ett litet aktiebolag med anställda. Nytida AB är ett stort aktiebolag med 9anställda.

Missa inte att du kan optimera din sida hos hitta. Det sitter endast män i styrelsen. Testa kostnadsfritt i tre månader. Vi använder kakor för att ge dig en skönare upplevelse. Här hittar du ditt kollektivavtal.


I avtalet kan du se vad som gäller för exempelvis lön, semester, sjuklön, föräldralön eller uppsägningstid på din arbetsplats. Hitta ett kollektivavtal. Du hittar också sammanfattningar och tolkningar av avtalen.


Ska du studera i Falun?

Lite härligare tillsammans! Söker du rum, etta, bostad att dela? Här kan du hitta ditt studentboende i Falun, både med och utan bostadskö.


BostadsPortal har samlat alla typer av studentbostäder och andra lediga studentlägenheter i Falun så att du lätt får överblicken! Men menscykeln har också superkrafter som du kan dra nytta av. Med konstkalendern ”Bloody Yes!


Lina Ekstrand och hennes kollektiv Shevolution uppmuntra kvinnor att planera arbete, träning och kost efter menscykeln. Det är inte ovanligt att hitta gemensamma lekrum för barn, pingisrum, biblioteket och bastu i ett kollektiv. Genom att bo i kollektiv får du chans att umgås mycket med dina grannar.


Var hittar jag mitt kollektivavtal? Du kan också ringa eller mejla din sektion eller kontakta ditt fackliga ombud för att få ditt kollektivavtal. Vill du bo kollektivt ? Varje år är det Öppet hus för intresserade i många kollektivhus. Många hus har egna köer eller intresselistor. Runt om i landet finns också startargrupper som vill få igång fler kollektivhus och bogemenskaper.


Adresser hittar du på sidan ”Hus”. Hyr ett rum eller ett delat boende till ett bra pris. Som arbetsgivare blir du bunden av kollektivavtal genom att bli medlem i en arbetsgivarorganisation eller genom att teckna ett så kallat hängavtal.


Men som kollektiv har vi bestämt oss: Förskola är bra!

Själv är hon på väg att flytta in som inneboende i ett kollektiv som hon har hittat via kontakter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg