onsdag 26 september 2018

One partner group halmstad

One partner group halmstad

Genom oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och HR-stöd. I över år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Vi finns lokalt i Halmstad och jobbar engagerat med rekrytering och bemanning.


One partner group halmstad

Vårt mål är alltid att få dig att lyckas. Läs mer om oss och vad vi gör! Så kanske någon sammanfattar vårt Halmstad. Vi Halmstadbor vet att det är så mycket mer.


Vårt näringsliv är brett och innefattar såväl logistik som turism, industriproduktion och bryggeriverksamhet och på alla områden blir vi starkare med all kunskap som finns här, bland annat i och med vår högskola. Nu har vi fått möjligheten att öppna ett kontor även i Halmstad. Till Halmstad söker vi en projektledare som tillsammans med Mecs fantastiska team drivs av att utveckla Mecs kunder med kreativa och affärsmässiga lösningar!


Mecs verksamhet är inriktad på att bygga långsiktighet och lönsamhet för uppdragsgivarna genom kommunikation och starka varumärken som konkurrensmedel. Onepartner Group AB, Jönköping Svensk Näringsgrensindelning - SNI Bolaget ska bedriva rekrytering av personal, bemanning av personal, omställning och utbildning av personal liksom import och export med försäljning av present och reklamartiklar gentemot detaljhandel och grossister samt därmed förenlig verksamhet. Vi är en komplett leverantör av kompetens inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Vi är med våra 9konsulter hittills verksamma på orter, från Örebro i norr till Halmstad i söder.


Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag via Almega. De har sedan tidigare kontor i Falkenberg och Halmstad , och i och med det nya Varbergskontoret täcker koncernen in hela Hallandsregionen. OnePartnerGroup finns på orter över hela Sverige. Sista minuten-erbjudanden. Onepartnergroup Stockholm AB är ett litet aktiebolag med anställda.


Senaste räkenskapsåret gjordes en förlust på 5TKR. Det sitter fler män än kvinnor i. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet. Utforska alla lediga platser på onepartnergroup halland ab.


Ett gratis, snabbt och enkelt sätt att. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. JavaScript är nödvändig för att webbplatsen ska fungera korrekt. Nomineringfilm från One Partner Group. Vinst är nödvändigt för att ett företag ska kunna expandera, erbjuda trygghet för ägare och anställda samt tackla.


OPG Logistics är en lokal partner med förankring på flera ställen i Göteborgsområdet och nu blir det lokalt även i Kungsbacka. De nya lokalerna har kryddjätten Santa Maria tidigare huserat i. Vi letade efter ett läge söder om Göteborg då denna möjlighet dök upp och vi kom fram till att det gav oss ultimata förutsättningar att leverera våra tjänster på ett optimalt sätt. Upp till rabatt i Halmstad. Status, adress mm för.


Andreas kommer senast från Montico HR Partner. Han kommer att utgå från kontoret i Nässjö där han kommer att arbeta som konsultchef. Adressen du skall bege dig till är Viktoriagatan i Göteborg.


Varmt välkommen in till oss!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg