tisdag 29 januari 2019

Projektorbord

Beställ dina produkter idag. Få din leverans inom 1-dagar! Leverans inom 1-dagar! Allt från skärmar till skrivbord. Kvalitetsvaror till bra pris!

På bordet kan, till exempel en bärbar dator och en projektor placeras och användas för mobil presentation. Av de rullarna låsbara för att förhindra instabilitet. Snabb leverans till er dörr och fri frakt möjligt! För snabb information ring. Multifunktionellt projektorbord för OH-presentationer.


Två fällbara sidohyllor för anteckningar. Utrustat med inbyggd sladdvinda. För bästa funktion krävs ett bra projektorbord.

Projektorbord Nobo Projektorbord som är justerbart i höjdled. Våra robusta mobila projektorbord och mediavagnar passar till de flesta förekommande uppgifter och projektorer på marknaden. Se även låsbara förvaringsskåp och laddskåp,laddvagnar för Laptop eller iPad: AV-skåp-Laddvagnar-Laddskåp. Kontakta oss för ytterligare information! Denna slitstarka vagn för multimediaprojektorer har två olika plattformar (x mm).


En för en bärbar dator och en annan för projektorn. Ditt förnamn Ditt efternamn Din e-postadress Mottagarens e-postadress Meddelande Skicka en kopia till mig. Att skaffa en projektor utan att ha en bra projektorduk är som att köpa en ny högupplöst platt-TV och sedan ha en analog lågupplöst signal in till TV:n. Vi har allt du behöver till kontoret.


Låga priser, Brett sortiment, Snabba leveranser, Enkel beställning och Personlig kundtjänst. Mobilt ihopfällbart projektorbord med höj- och sänkbara ben. Plattformen lutar och kan roteras för att få till den perfekta visningsvinkeln. Det finns inga produkter i varukorgen just nu.


Lyft upp projektorer för obehindrad visning med denna stabila Nobo multimedievagn, s. Placera projektorer på denna Nobo multimedievagn för enkla presentationer som kan ses från hela rummet. Små och stora företag, offentlig. Med dess fyra hjul kan det.

Toner och bläckpatroner till lagerpriser search cancel. Handlar du som företag? Ej ansluten kund Sikö Auktioner. Prenumerera på nyhetsbrevet - ta del av våra bästa erbjudanden och produktnyheter!


Egna specialprodukter som plastpärmar, plastfickor, plastfodral, USB-fickor och minnen. Kalender - Dagboken med en dag per sida och timindelad 8-ger mycket skrivutrymme per dag och timme. Innehåller årsplaner för innevarande och följande år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg