fredag 11 januari 2019

Poddar android

Precis som till iOS finns det en uppsjö av appar. Vilken den absolut bästa podcast-appen till Android är råder det delade meningar om. Dels är det en smaksak, hur man personligen vill att en sådan app skall vara utformad och vad man har för behov som podcast-lyssnare. I denna artikel kommer jag tipsa om stycken grymt bra appar när det gäller att lyssna på podcasts i din Android -enhet.


Letar du också efter en bra podcast? Hoppas du hittar en ny favorit podcast!

I vårt exempel använder vi Android -versionen, så utseendet kan skilja sig lite åt om du har något annat system. Så här ser det ut när du installerar Acast i Android. Allt fler svenskar lyssnar på poddar , alltså radioprogram över internet.


Podcastlyssnande har ökat med över procent sedan förra året, och det smidigaste sättet att lyssna är att använda mobilen. Poddtoppen ger dig tips och rekommendationer på intressanta, bra och spännande podcasts. Topplista för de populäraste poddarna just nu inom alla kategorier. Här kan du söka och prenumerera på poddar , kolla vad som är mest populärt i topplistor och även scrolla igenom olika kategorier.


Acast försöker göra det enklare för podcastskapare att tjäna pengar på sina poddar vilket gör att du behöver vara beredd på en del reklam om du inte väljer att betala en liten slant.

Podden om sex och att äga sina val. De pratar om ämnet helt ocensurerat. Här hittar du de poddar som finns tillgängliga att lyssna på hos oss. Det här med podd kan låta krångligt men det är faktiskt inte alls speciellt svårt. DoggCatcher is one of the older podcast apps.


However, the app does get frequent updates. It currently has support for things like Android Wear, Android Auto, and Chromecast. Additionally, it boasts a massive library of podcasts, playlist support, variable speed playback, themes, and various automation and customization features. Det är där den här lilla utmärkta appen gör nytta.


En podd där Daniel Redgert egentligen skulle intervjua nya gäster i varje avsnitt, men efter att ha klickat så bra med premiärgästen Margaux Dietz bestämde sig PR-profilen och influencern att börja podda tillsammans…! Då jag känner mig totalt handikappad i android tänkte ja helt enkelt fråga här om det jag önskar är möjligt. Har nyss upptäckt podcasts och lyssnar en hel del via min iPad. Nu när det börjar bli varmare ute och vinterjackan byts ut får den dock inte plats i ficka längre på ett bra sätt.


Kriminalhistorier och humor toppar poddlyssnandet men fortfarande är det fler kvinnor än män som lyssnar på poddar , berättar Petter Sandelin som är Svenska Yles poddansvarige. Svenska Mordhistorier är en podcast där Sebastian Krantz varje måndag går igenom verkliga mordfall såväl som fiktiva som baserats på verkliga händelser. Gott om skäl att leta reda på en riktigt bra poddspelare från tredje part alltså!


Pockets Casts har valt att börja tillhandahålla samtliga funktioner i sina Android - och IOS-appar utan kostnad.

Alla användare får tillgång till finesser som teman, justerbar uppspelningshastighet, automatiskt borttagande av tysta partier, samt synkronisering mellan plattformar. Alla Expressens poddar finns också hos Acast. Ladda ner Acast-appen!


Du kan också ladda ner varje podcast-avsnitt som mp3-fil. Du kan prenumerera på alla våra podcast-program i din dator, surfplatta eller genom en app i din telefon. Några exempel på appar är Acast, Podbean, Podcaster och Pocket cast. Vårdförbundets egna poddar. Genusyrsel och normuppror – om genus och normer.


Podcaster är onekligen vår tids radiofenomen – vi ser folk med lurar inpluggade hela tiden. Men frågan är vilken app som är bäst. Alla poddar är även tillgängliga via I LIKE RADIO-appen samt på iTunes.


Hitta din favoritpodd idag! The largest global podcast company, Acast provides the best podcast hosting, analytics, and ads—helping thousands of podcasters grow their audience and.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg