torsdag 10 januari 2019

Grenkontakt med överspänningsskydd

Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser. Besök MediaMarkt idag! Hitta ditt närmsta varuhus. Vi har butiker i hela Sverige.


Grenkontakt med överspänningsskydd

Missa inte våra otroliga kampanjer. Beställ online för snabb leverans. Skogs- och trädgårdsmaskiner från kända varumärken. Vi hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online.


Jordat grenuttag med överspänningsskydd tillverkat i aluminium med stöttåliga plastdetaljer. Skyddar mot spänningstoppar på elnätet. LED-indikator och belyst. Med överspänningsskydd klass III.


H05VV-F 3G) x mm², A. Oavsett vilket slags elarbete som du ska utföra så ska du alltid börja med att stänga av strömmen. Dra ur stickproppen om det är en apparat du tänker arbeta med. Rör elarbetet delar av den fasta installationen som takarmatur, vägguttag eller strömbrytare, ska du avlägsna propparna (säkringarna) eller slå av huvudströmbrytaren. Brytaren är 2-polig och bryter. Grenttag med överspänningsskydd Brennenstuhl Eco-Line 13.


Våra grendosor löser vardagens praktiska problem när lampsladdar och liknande inte når fram till vägguttagen. Grenuttag med och utan brytare. Likaså när ett vägguttag inte räcker till det antal stickproppar som du behöver ansluta. Förläng räckvidden på dina eluttag och ordna plats för att ansluta fler produkter – med våra skarvkablar, förgreningskontakter och grenuttag löser du det.


Skarvkablarna och kabelvindorna finns i många utföranden med olika kabelläng IP-klassning och annat som skiljer dem åt. Vi erbjuder ett brett sortiment av grenuttag. Välj bland grenuttag med USB-laddare, 4-vägs, 3-vägs och 2-vägsuttag beroende på vilket behov du har hemma. Det finns överspänningsskydd för fler än samtidigt anslutna enheter med en kapacitet att skydda mot.


När vägguttaget inte räcker till de enheter som behöver anslutas kan du enkelt lösa det med hjälp av en grenkontakt. Grenkontakterna finns i en rad modeller som är utformade för att passa olika slags vägguttag, stickproppar etc. Här finns grenproppar i varianter som 2-vägs, 3-vägs, petskyddade och många fler, vissa även med strömbrytare. Jordat 6-vägs grenuttag med separata belysta brytare för varje uttag.


Uttagen är vridna 45° och petskyddade. Har även en belyst 2-polig huvudströmbrytare som. Tittade lite på det här med överspänningsskydd. Har sen tidigare några Belkin med 6-uttag, både vita och svarta modeller (har för mig de svarta var bättre än de vita).


Sån som infigo länkade till, fast både vita och svarta modeller och med olika antal uttag. De har fungerat problemfritt för mig. Batteriet håller timmar, detta har räckt för mig ett par dagar. Varje gång man sätter på lurarna berättar de hur många timmar man har kvar, ett plus enligt mig.


Grenkontakt med överspänningsskydd

Med minuter laddning får man 3. ANC på dessa är bra med , får bort de mesta buller från tunnelbanan och sådana slags ljud. Jag vet att det inte blir som att ha ett jordat uttag men om det skyddar min utrustning och mig själv bättre än om jag kör direkt från väggen, så spelar det ingen roll hur mycket jag måste betala.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg