tisdag 22 januari 2019

Gaygalan 2016

Gaygalan 2016

Nu har startskottet gått. Amir säger att han önskar att varje dag borde vara så positiv och så fylld av kärlek som den här gaygalan på Cirkus. Get without the ads. Skip trial month free. Här gör du din röst hörd!


I måndags var vi på härliga Qx-galan. Galan leddes av Shima Niavarani. Tror inte det finns någon gala som är så otroligt rolig och gripande som just den. Hela priser delades ut under årets fest.


Förutom en fantastisk show så skulle man kunna likna den som en personalfest för oss hbtq personer och hangarounds. Priser i kategorier. Självklart var det priser också som delades ut. Jag har ju varit homo i över år, säger han.


Gaygalan är ett årligt evenemang arrangerat av tidningen QX. Jag blev så glad när jag fick frågan och sa ja direkt. Marika har bara varit på en gaygala tidigare, det var förra året då hon dessutom delade ut pris i kategorin Årets Artist till Peter Jöback.


I skrivande stund pågår gaygalan på TV4. De andra kandidaterna är Antti Holma, Iida Rauma och Saara Aalto. Det här vill jag göra.


För ett par dagar sedan var det dags för årets guldbaggegala som hölls på Cirkus i Stockholm. För er som vill se alla vinnarna hittar dom HÄR och här nedan. Vinnare och nominerade.


Avsnitt på den här sidan. Köp lösnummer här eller läs på nätet via denna länk. Miriam Bryant Redan från första avsnittet av höstens säsong av Så mycket bättre var det solklart att Miriam Bryant skulle bli årets stora stjärna. DessutoBögen som vill bli Iraks första premiärminister, HBTQ-program för 4-5-åringar, krönika av Mina Lodalen och mycket annat! QX-galan äger rum måndag februari och biljettsläppet är december på ticnet.


Tillsammans med Moscow Baby finns på listan över nomineringar även Mellan Vulkaner av Kristina Boman, som också är utgiven hos. Snart är det dags för en riktig glitter och glamour-kväll i Malmö. I primadonnan Git Gays anda hålls galan som bär hennes namn lördagen den 29:e augusti.


Nu i veckan så har det varit pridevecka i Stockholm. Se klippet nedan: : TV_____ Inlägget är inte ett samarbete, sponsrat, betalat eller påverkat av tredje part. QX- gaygalan arrangeras den februari på Savoyteatern i Helsingfors. Konferencier är Miitta Sorvali. Handbollsspelaren har fått ledigt från matchen mot Drott för att vara på plats på Cirkus i Stockholm.


Gaygalan 2016

Jag får förbereda ett tacktal på tåget upp, säger han. Vad jag har hittat spelade tre damallsvenska lag träningsmatcher i söndags. Göteborg vann även sin andra match i Danmark. Säsong gav våra favoritkaraktärer gråa hår både bildligt och bokstavligt.


En yngre generation tog över fokus och Maggan, Gustaf, Nina och Peter handskades med alltifrån skilsmässor till triangeldraman och sjukdomar. IFK-kaptenen är glad att IFK-ledningen gick in och bestämde att han ska åka till QX Gaygalan. För det känns inte som att jag kommer att bli bjuden fler gånger. Sen räknar jag inte med att vinna, säger Jepson.


Säg inte så, din bindel har ju fått ett jäkla genomslag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg