fredag 25 januari 2019

Mötesplats hemmestorp

Mötesplats hemmestorp

Beläget i Hemmestorps Fure mellan Veberöd och Blentarp. Vi vänder oss främst till boende och fastighetsägare inom Hemmestorps områdena. Det går även att hyra stugan en kortare tid. Mötesplats Hemmestorp Uthyrning av Stuga.


På Ratsit hittar du Telefonnummer Adress Årsredovisning m. Många bolag går bra men har dålig likviditet. Det kan bero på att deras kunder. Engagerade eldsjälar och ett aktivitetsbidrag från Leader. Det var vad som behövdes för att skapa en gemensam mötesplats för boende i Hemmestorp. I dag sprudlar föreningen av liv med aktiviteter flera gånger i veckan.


Det är en brokig skara människor som möter mig vid den röda lilla röda stugan. Kräftskiva den augusti kl på mötesplatsen! Vi planerar för en cirka kilometer lång gång- och cykelväg på väg 74 mellan Veberöd och Hemmestorp. Vägen går mellan Lund och Sjöbo. Den nya gång- och cykelvägen ska öka säkerheten för oskyddade trafikanter.


Mötesplats hemmestorp

Centerpartiet och hjälper dig att snabbt hitta adress och öppettider för din närmaste vallokal. Här fi nns information om projektet och vilka tjänster du kan använda. Fastigheten Hemmestorp 7:i Sjöbo kommun har fått en ny ägare. Köpare är Dennis Wiberg, år, från Harlösa, och säljare är Nils Johan Daniel Jönsson.


Dokumenten öppnas i nytt fönster. Här finns möjlighet att ladda hem eller skriva ut dokument. Trafikverket planerar en ny gång- och cykelväg längs med väg 74 längs den södra sidan. Nu bjuds det in till samråd kring projektet.


OBS: Det är bara om denna vallokal finns. Samrådet sker i form av öppet hus. HEMMESTORP Familjen ville bygga hus i Sjöbo.


Men politikerna gjorde tummen ner för de byggplatser familjen föreslog. Nu överklagar familjen samhällsbyggnadsnämndens beslut om att lämna negativt förhandsbesked för att bygga ett enbostadshus på två fastigheter mellan Hemmestorps Eke och Hemmestorps Fure. Alla nãrvarande utom Kurt. Styrelsens valde ordförande Carin Nilegård öppnade motet och hälsade alla välkomna. Att justera dagens protokoll utsågs: Konstituering av styrelsen Till vice ordförande: ingen, som tidigare år.


Till ordförande för stämman valdes Lennart Wihlborg. Till sekreterare för stämman valdes Emelie Blomquist. Till justeringsmän för stämman valdes Bertil Åkesson och Dick Reiderstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg