fredag 18 januari 2019

Jag älskar dig dikt till flickvän

Find Fast for Your Question With GovtSearches. Min kärlek till dig är så himla stor. Jag vill aldrig skilja mig ifrån dig du min kära vän du har fått mig på fötterna igen.


Du har gjort mitt liv mycket bättre än för. Jag älskar dig jättemycket jag skulle kunna ge dig en hel blomsteraffär. Du är världens bästa flickvän som jag har.

Nu står jag här och tänker på denna tjej som jag gillar allra mest i hela världen och med dig vill jag åka med hela färden med den underbaraste tjejen i världen och jag vill aldrig förlora dig för jag älskar bara dig och jag hoppas att du älskar mig. Kärleksförklaring till min älskade pojkvän. Plutten, min kärlek till dig är brinnande het, du är verkligen den finaste jag vet. Snart får jag alltid ha dig nära mig, vill att du ska veta att.


Du är så ödmjuk och omtänksam, med dig , det är en stor delning, den bästa livskamrat som jag kunde be är du, tack för att vara den bästa gubbe, ett mycket speciellt tack! Sänd hit till mig, tacksamt öppnar jag mina armar. Lyckligast är jag med dig , hoppas vi alltid har varann. Jag tar emot dig i min famn.


I glädje och i sorg, alltid stöttar jag dig.

Jag saknar dig mer än blommorna saknar värmen om vintern. Alltid finns jag där för dig. Till hemmet och dig mina tankar går en hälsning jag sänder kram du får. Du och jag för allti glöm inte det.


Jag har aldrig känt så här förut. Tack för att du finns vid min sida. Det finns bara en som är äkta.


Om du svarar ja på minst en av dessa frågor borde du antagligen fundera mer på om utlandsstudier skulle kunna vara något för dig. Har du svarat ja på flera av frågorna kan vi nästan lova dig att en utbildning utomlands är som klippt och skuren för dig och dina behov. I dig fann jag en känsla av helhet Efter en kort tid som din vän,så var jag plötsligt din flickvän Tiden flög i väg, din hand i min… Vår kärlek till varandra var så fin. Dina ögon var så vackert blå,. Sidor i kategorin Kärlek Följande 1sidor (av totalt 140) finns i denna kategori.


Jag glömmer aldrig hur du kom hit till mig, personlighet, värme, jag älskade dig. I mitt hjärta med ett leende du sådde ett frö, som vi nu vet aldrig kommer att dö. Vi såg en film, du i min famn,… Skriven av: Fredrik Trulsson. Läs hela Forfatterlivet.


Det är inte alltid lätt att vara kär, det är samma som med livet, det är inte alltid lätt att leva. Jag frågade dig flera gånger. Erik Johan Stagnelius, ” Till Amanda” Den här går att läsa som ett svar på Kellgrens dikt , men i Stagnelius och romantikens något friare uttryckssätt, det är den frånvarande älskade som hörs.

Tanken på dig får mig att skaka av längtan. Jag längtar så mycket efter att hålla dig i min famn, krama dig , kyssa dig och bara mysa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg