torsdag 27 december 2018

Malta resmål

Malta bjuder på en skön blandning av kultur, sevärdheter, shopping och lyx. Reser du charter, flyg eller bokar endast hotell får du alltid vår service på köpet. Koppla av på semestern.


Njut av mat och dryck. Välkommen till Malta Turistguide!

Engelsktalande Malta , i hjärtat av Medelhavet, är ett idealiskt året-runt resmål. Med långa varma somrar och milda vintrar, kristallklart vatten som lockar till bad och dykning, kombinerat med en unik och spännande kultur och historia vilken upplevs överallt på ön. Bästa tipsen för din resa till Malta.


Reportage, bilder och guider till populära resmål. Här finns inspirerande läsning om städer, utflykter, krogar, hotell. Malta är därför ett perfekt resmål när du längtar efter lite värme, vill förlänga sommaren eller möta våren i Sydeuropa.


När du bokar din resa till Malta med Ving bestämmer du själv hur länge du vill vara borta. Det passar perfekt för dig som vill boka en weekendresa eller vill välja avresedag själv.

Flera rätter som du ska prova när du är på Malta är musselsoppa, Rock fish, Risotto, Friterade risbollar med bläckfiskbläck i, lokala fisken Lampuka, fisksoppan Aljotta med vitlök, Får du chansen så prova deras goda getost som de gör varje morgon på Gozo och levereras ut färsk runt Malta. Boka en kryssning till Malta. Med TUI kan du även kryssa till Malta. Att åka på kryssning är ett bekvämt sätt att resa och du får se fler resmål på en och samma resa. På en kryssning till Malta och hamnen vid Valletta har du inkörsporten till den färgglada och historierika ön.


Det klara vattnet gör det perfekt för snorkling. Malta består av sex öar, varav endast tre är bebodda. Mellan de två huvudöarna ligger Comino. Malta : Här finns många historiska byggnader och lämningar,som egalitiska tempel, grottor, katakomber och katedraler.


Bäst bevarade och öppna för besökare är Tarxien, Mnajdra, Hagar Qim på Malta. På Malta används valutan Euro, EUR. Här kan du läsa mer om betalningar, prisnivå och dricks på Malta samt se den aktuella växelkursen för SEK till EUR. Malta ligger mitt i Medelhavet och är ett populärt resmål för alla som längtar efter sol och värme. Här finns såväl härliga stränder som mysiga klippbad och det går att bada en bra bit in i november.


Engelskan är ett av Maltas två officiella språk vilket gör det enkelt för turisten. Vilket resmål på Malta som passar dig bäst beror på dina intressen. Ett rikt restaurang- och krogliv väntar i St.

En weekend på Malta gör sig bäst i huvudstaden Valletta, som lockar med storstadskänsla och sin rika historia. Till Malta reser du för en händelserik weekend med vännerna eller din kära, här bjuds på spännande historia, förstklassiga hotell och bra shopping. Europas sydligaste stat, ön Malta , har de senaste åren seglat upp som en liten svenskfavorit.


Du hittar länkar för nedladdning av reseguiden i botten av artikeln. Sveriges största webbplats om Malta där inflyttade Malta -bor tipsar om öns alla smultronställen och gömda skatter. För Scandinavian Traveler avslöjar hon sina allra bästa tips. Guide: Malta RESA DIT Charter. Apollo, Airtours, Solresor, Ving med flera, erbjuder charter till Malta.


Fritidsresor har en kombinationsresa till Malta och Sicilien. Ryanair från Skavsta, sas från Arlanda och Norwegian från Köpenhamn och Oslo. Från Göteborg finns daglig förbindelse med Lufthansa och Air Malta via bl a Frankfurt.


Det kan vara dyrt att ringa hem från Malta och använda mobiltelefonens internetanslutning. Hör gärna med din mobiloperatör om vad som gäller för täckning och priser för samtalskostnader till och från Malta samt användning av datatrafik. Se karta över Malta och var semesterorterna i Malta ligger. Hitta ditt favorithotell på kartan och boka sedan din semester till Malta med TUI.


Hotell vid havet på Malta. Malta är ett solsäkert resmål och ön erbjuder mängder av möjligheter till sol, bad och avslappning. Malta har omkring 3soldagar om året och turister besöker ön under årets alla månader. Mest badvänligt är det såklart under högsäsongen som sträcker sig från maj ända till mitten på oktober.


Sommarens måsten på Malta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg