onsdag 5 december 2018

Restips mauritius

Vi har över års erfarenhet. Välkommen till Globetrotter. Gratis bokning, fantastiska priser. Missa inte chansen, boka nu! Men allt är inte stran bad och snorkling.


Här är nio tips till restauranger, hotell och bästa shoppingen på den gröna ön öster om Madagaskar.

Men problemet är att vi vet inte till 1 vart vska bo, det sm är bestämt är nätter på Reunion (inte mauritius men vi flyger dit också) sedan nätter på ett hotell i Le Morne sedan är det blankt. Men holländarna hittade hit för fyra hundra år sedan, och åt genast upp alla dronter. Nästa herre som regerade här – Frankrike - ville se tjockare blod än fåglarnas flyta över den röda jorden. För den aktiva resenären finns det dock massor att göra, mer om det i kommande inlägg. Så vart bor man om man har förmånen att åka hit?


Här talar man huvudsakligen engelska, bhojupuri, kreol och de mest utbredda religionerna är följande: hinduism, kristendom, islam. Det är den största av öarna i önationen med samma namn. Priserna är låga med västerländska mått mätt men varierar mellan olika platser, en flaska vatten i butik kostar ca 6-kronor.

Därmed inte sagt att du ska nöja dig med angivet pris i alla sammanhang. Sista minuten-erbjudanden. Vi på TUI ger dig chansen att uppleva den året runt och på vintern dessutom med bekvämt nonstopflyg. Utbudet av hotell spänner från budget till lyx, och var du än bor har du nära till de vita stränderna.


Mauritius ligger i Afrika och Port Louis är huvudstad. Tolv timmars flygresa från Sverige och man är i paradiset! I alla fall om vi får bestämma.


Men stora drömmar blir lättare naggade i kanten än små. Här är fem tips så att du får ut mer av din drömresa till det tropiska öriket i Indiska oceanen. Klimatkompenserade flyg.


Vi förhandlar så att du slipper. Indiska Oceanen, utanför Madagaskars östra kust, har ett näst intill mytomspunnet skimmer över sig och fortsätter att trollbinda varje besökare. Man ser framför sig den lilla paradisön i Indiska Oceanen med paradisstränder? Sommaren sträcker sig från december till april, medan vintern inträffar i maj till november.


Ta del av våra bästa restips ! Inspiration, tips, guider, fakta och mycket mer du vill veta inför din resa hittar du på Resfeber. Vi är en norsk familj från Oslo.

Hos Apollo hittar du resor till hela världen, weekendresor, träningsresor, flygbiljetter, endast hotell och mycket mer. Här kan du se mer om alla våra resmål. Hotellet passar dig som reser med familjen och par som vill ha ett prisvärt boende med strandläge, aktiviteter och All Inclusive. Bli inspirerad av restips från när och fjärran tillsammans med aktuella erbjudanden.


Du kan säga upp prenumerationen när som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg