fredag 28 december 2018

Gummistos tak

Ledande tillverkare av Tak. Se Plannjas produkter här. Läs om Plannjas Taksäkerhet här! Sök smidigt på vår hemsida. Hitta närmaste återförsäljare här! Kulörprogram med RAL- och NCS.

Ladda ner kulörprogram här. Bygghandel, Plåtslageri, Husfabrik. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Att lägga tak är ett hantverk som ställer höga krav på både kunskap och skicklighet.


Vi täcker det mesta från taksäkerhet till minsta skruv. Vårt motto är hög kvalitet till låga priser och snabba leveranser. Gummistos används för tätning av rörgenomförning av tak. Formar sig efter profileringen.


Skruvas fast med takplåtskruv.

För rör dimensioner 6-1mm. Takstosar används på tak för att erhålla en säker och vattentät anslutning mellan tätskiktet och genomföringar, t ex avloppsluftare och rör av diverse slag. Formerna, behoven och dimensionerna varierar beroende på applikation. De mest gångbara dimensionerna anges nedan som standard och för det mesta har vi dessa hemma i lager. Passar takpannans form och ger en tät anslutning.


Tak och väggstos till kanalsystem för cirkulär kanaldragning. Systemet består av kanallängder, böjar, övergångar mm vilket gör att det blir väldigt flexibelt. Nya SYSTEM HITAC sätter normen hur tätt ett kanalsystem kan och bör vara.


Torekov uttrycker på håll den svenska traditionella enkupiga pannan. Används för tätning av genomföringar i tak med beläggning av bitumentätskikt. Ju lägre lutning på taket , desto större krav ställs på takmaterial och utförande.


Observera att om taket har invändig takavvattning, kupoler eller takbrunnar bör materialvalet vara ett svetsat tätskikt som monteras av en auktoriserad takentreprenör. Takpapp används på ventilerade konstruktioner, dvs kalla tak. Takhuvar för alla typer av tak. Stosarna är tillverkade i EPDM-gummi och försedd med 1mm bred räfflad krage för att säkerställa en god tätning vid klistring av papp. Vi har komplett utbud av takhuvar.


I denna kategori hittar du takhuvar tillverkade av ABC Vent, Vilpe mfl. Merparten av alla tak har behov av ventilationshuvar eller avloppsluftare som avslutning ovan tak på en byggnads ventilationseller avloppssystem. Plannja Takgenomföringar är enkla att montera och att justera till olika taklutningar då de är ställbara.

Alltid bra priser på Takventilation hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Färg som reflekterar solens strålar vilket sänker temperaturen på takets ovansida.


Läs mer om vår vita Takfärg här! IcoSun konsollfäste för solceller IcoSun är ett fäste för solcellskonsoller som är anpassat för tak med yta av bitumen. Detta fäste säkerställer en snabb, effektiv och tät montering. Stosen placeras på utsidan och spiroröret trycks i mot stosens ände som är försedd med gummitätning som ger en tät koppling.


Spirorör är ett flexibelt kanalsystem av galvaniserad stålplåt för ventilation.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg