måndag 3 december 2018

Hur fäster man dekorplast

Till heminredning, på möbler, för att klä in lådor, pärmar och hyllplan. Men dekorplasten fäster på det flesta släta ytor. Ju mindre bitar desto mindre fästförmåga.


Beställ en provbit för att prova om dekorplasten fäster som du vill på ditt underlag. Kan man få prov före köp?

Ja, du kan få två små provbitar hemskickade innan beställning. Dekorplast på bänkskivor (stora ytor). Om textdekalen släpper efter en ti beror det på att den är monterad på ett felaktigt sätt, så var noga med hur du går till väga. Folien fäster inte mot porösa ytor, såsom omålad betong, omålad masonit eller en målad naturträ där monteringen inte skett i en torr miljö innan den sätts upp utomhus.


Gör möbler och inredning persoliga med dekorplast ! Med dekorationsplast från d-c-fix kombinerar du enkelt perfekt funktion med en tilltalande design. Vinylen fäster enkelt på släta ytor och kan användas för att förnya bokhyllor, luckor eller andra möbler. Man bör dock tänka på att materialet inte är hur tåligt som helst.

Att fästa dekorplast på en bänkskiva i köket som används mycket och därför slits är en dålig idé. Om du gör det kommer du ganska snart ha en skiva som är full av repor. Världens bästa uppfinning måste vara dekorplast , därför tänkte jag dela med mig av alla mina bästa tips för att få ett bra resultat! Det som är underbart med dekorplast är att du helt kan förändra utseendet på något utan att göra det permanent!


Det går bra att när man tröttnar ta loss plasten bara. Men om man nu skulle få luftbubblor så kan man alltid punktera dem med en liten nål och trycka ut luften genom det lilla hålet. Men nog prat om hur man hanterar och sätter dit dekorplasten , ni som vill veta mer får ta kontakt och då kan jag lägga ut en liten tutorial för hur man gör åt er. Vinnaren kan inte byta ut vinsten mot ekonomisk ersättning eller överlåta vinsten till någon annan.


Sen om det finns i storlekar på rullar till att sätta på en hel bänk vet jag inte. Man kan fästa den på så väl väggar som dörrar, fönster, kakel och så vidare. Den som kommit på detta borde ha Nobelpris i smart dekor, eller nåt. Det finns INGET man inte kan pimpa med dekorplasten enligt mig.


Ta en ful ask eller fönsterbräda, på med marmorplast och VOÌLA ett minimirakel har genast skett. Annars fäster de sämre och risken är stor att de går sönder. Att göra om ett fult badrumsgolv med dekorplast är väldigt populärt.


Och enligt de som gör det är det både hållbart, snyggt och funkar bra.

På det här sättet kan du också testa att plasten fäster ordentligt på den yta du vill montera den på. Montering av dekorplast. Beroende på var plasten ska placeras kan det vara bra att välja olika tjocklek på den självhäftande vinylen. Många undrar om man kan sätta dekorplast på kakel.


Vi rekommenderar i första hand kakeldekor till detta ändamål då dekorplast kan få svårt att fästa över fogen. Många använder även plasten till att pigga upp små föremål som pärmar, blomkrukor, pennskrin, mobilfodral mm. Man kan börja med att fundera över om man vill ha en blank dekorplast eller en matt yta, vi har båda att välja på och det står i texten vid produkten hur ytan ser ut.


Statisk fönsterfilm - fäster utan klister. Att montera vår statiska fönsterfilm är enkelt. Den är gjord för att du ska få ett perfekt resultat även om du aldrig satt upp fönsterfilm tidigare. Filmen ska monteras på fönstrets insida. För att den ska fästa ordentligt och vara smidig att arbeta med bör det vara normal rumstemperatur.


Tänk på att dekorplast och alla andra självhäftande produkter ska fästas på släta, halvblanka eller blanka underlag, annars fäster de oftast inte. Man kan själv förstärka med eget extraklister i dessa fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg