torsdag 13 december 2018

Grattis på födelsedagen min son

Din födelsedag är den första dagen på ytterligare en 365-dagars resa. Gör det här året det bästa någonsin. Njut av det, och grattis på födelsedagen ! Lycka till i fortsättningen gratulerar vi på födelsedagen ! Må idag och alla dina dagar vara. Så, grattis på födelsedagen !

Du är inte bara bäst, du är min bästa vän. Jag önskar dig en underbar dag, grattis på födelsedan! Begåvade och älskade vän. Du är en gåva till jorden och du förtjänar det bästa. Jag är tacksam för din sanna vänskap.


Kom alltid ihåg att du är hårdare än du tror, starkare än du verkar, smartare än du tror och älskade mer än du vet. Min son , jag önskar dig styrkan att möta utmaningar med självförtroende, tillsammans med visdomen att välja dina strider noggrant. Min vackra son , stäng aldrig dina ögonen och somna rädd och ensam.

Vart livet än tar dig, vart du än är, somna alltid med vetskapen om min kärlek och närvaro. Jag kommer alltid vaka över dig, finnas vid din sida, kämpa och slåss för dig. Fånga dig när du faller, stötta dig, leda dig ur blindo, och bära dig när du inte orkar mer. I dag vet vi alla som står honom nära och har lyssnat på den fantastiska musik som han skapar , att det bara är en tidsfråga innan alla andra upptäcker att det är DÄR hans stora begåvning ligger!


Ett litet musikaliskt geni är han min fina grabb. Världens gosigaste kille! Visst är det helt underbart när någon man känner är riktigt bra på att ta foton.


I mitt fall så är det min svägerska Lindah som är grym. Många gånger tar hon med sig kameran när vi alla ses och det blir så härliga bilder där man verkligen fångar ögonblicket. Hoppas att du får en underbar födelsedag. GRATTIS MIN ÄLSKADE SON PÅ 30. Idag är det inte vilken dag som helst, utan det är din födelsedag ! Din allra första födelsedag dessutom!


Vi vill säga att du bär dina år utan besvär men du har förstås en regel skönhetsfilter på din spegel. Idag fyller du år med rynkor i facet och gropiga lår benen får du motionera rynkorna kan man operera. Trots att jag var rätt ung så hade jag ganska länge tänkt mig som mamma. En välkommen och älskad son såg dagens ljus två timmar efter att jag kommit in på förlossningen.


Grattis min älskade son på 30-årsdagen!

Skrivet av: Mysaan med boysen : Min underbara pojk som är så speciell. HUr skulle vi kunnat ana detta för fyra år sedan? Vid denna tid visste jag att jag snart skulle få träffa min underbara pojk. Lika glad som jag var då för år sedan lika ledsen är jag nu. Avsnitt på den här sidan.


Jag har ingen vana att blogga men, däremot älskar jag att skriva och skriver både dikter, noveller, låtar, barnböcker m. Något som jag också är intresserad av är att fotografera och då blir det gärna moln, natur och mat. Jag tänker så småningom lägga ut både bilder och lite goa recept här på bloggen. Min son Amanda Min dotter Skriv gärna en rad i gästboken!


Tack för att du finns min underbara unge och grattis på. Nu när man tittar på han så tänker man e de min son.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg