fredag 21 december 2018

Phi phi öarna maya bay

Book your Maya Bay Visit Online Now. Get the most from your sightseeing! Your Official Ticket Retailer! Missa inte chansen, boka nu!


Man tar sig till Maya Bay genom att ta en longtailbåt eller en speedboat, och vissa större färjor lägger också till i anslutning till ön.

Tyvärr på grund av denna anledning är det många turister här och i den absoluta högsäsongen är det många turister som kommer hit på dagsutflykter. Maya Bay är utan tvekan värt en utflykt eller en gen resa hit. En avgift tas även ut, inte alltid dock, för den som vill komma upp på denna underbar strand i Maya Bay. Maya Bay , Ko Phi Phi Lee: Läs recensioner av resenärer som du och se professionella bilder på Maya Bay i Ko Phi Phi Lee, Thailand på TripAdvisor. Tusentals turister besöker Maya bay på Phi phi - öarna i Thailand varje dag.


Men nu tvingas myndigheterna stänga den populära stranden i flera månader, rapporterar The Guardian. En idealisk lösning vore en permanent nedstängning, säger marinbiologen Thon Thamrongnawasawat till resesajten Traveller. Sätt av mot skärgården kring Phi Phi på en tur med en Long Tail-båt i en liten grupp på högst personer.

Upptäck områdets fantastiska öar , stränder, laguner och vikar, och avrunda dagen i stil med en spektakulär utsikt över solnedgången. Denna mindre ö är mestadels känd för Maya Bay som ligger underbart i en liten vik. Blå vatten och en underbar strand.


Hit kan du komma på utflykter eller med egenhyrd longtailbåt som tar er hit från Ton Sai på minuter. Men ön drar fortfarande turister som kommer till ön endast för dagen. Man kommer till Phi Phi för att se den berömda stranden från filmen ”The Beach” och Maya Bay. Många kommer till denna underbara ö för att dyka, snorkla, slappa i solen och framförallt komma ifrån vägar, bilar, bussar, buller och stressen.


Ton Sai eller på närliggande stränder, som t. Koh Phi Phi i Thailand! Phi Phi - öarna är bland Thailands mest besökta öar , men gruppresor kan vara trånga och erbjuda lite flexibilitet. Denna fullständiga privatbåttur från Phuket inkluderar hotellhämtning, lunch på Phi Phi Don Island och gott om tid att simma och snorkla när du utforskar Maya Bay , Khai Island och Monkey Beach. Dagstur till Maya Bay.


Stranden var inspelningsplats för filmen The Beach med Leonardo Dicaprio i huvudrollen. Man kan antingen hyra en egen longtailbåt eller boka in sig på en arrangerad tur. Vänligen notera att avgifter till nationalparken måste betalas för att få besöka de skyddade öarna i Phi Phi. Se hela listan: Hotell nära Maya Bay.


Följ med på en resa med en lyxig motorbåt från Phuket till Phi Phi - öarna , Bamboo Island och Maiton Island.

Spendera en härlig heldag ombord och ta del av sightseeing, simning och snorkling med en erfaren besättning. PHI PHI - ÖARNA Phi phi - öarna är en skärgård i Thailand i Krabi-provinsen. De ligger öster om Phuket.


Sedan finns även fem andra öar som är stora nog att kallas just ö. Man kan åka över till dessa öar även fast de inte är bebodda och bada och snorkla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg