fredag 28 december 2018

Digitala läromedel gratis

Digitala läromedel och kurslitteratur. Beställ idag för snabb leverans. Så här fungerar digitala läromedel. Läs mer här för bra information! Prova Gleerups digitala läromedel gratis och upptäck alla smarta funktioner!


Support Varukorg Logga in. Välj var du vill logga in × Logga in i Gleerups digitala. I skolans beställning ingår alltid en uppstartsutbildning där vi säkerställer att ni har de kunskaper som behövs för att börja använda digitala läromedel tillsammans med eleverna. Med digitala läromedel från NE skapas nya förutsättningar för elev och lärare. Eleven får ökad tillgänglighet till kurslitteratur, inspirerande filmer och mängder av övningar.


Läraren får verktyg för att lättare följa elevens prestation och möta enskilda behov. Så att alla kan nå sin fulla potential. Nya möjligheter att arbeta med studieteknik. I Gleerups digitala läromedel finns flera funktioner som underlättar för eleverna att skapa sitt egna studiematerial. Här får du användbara tips som hjälper dina elever igång.


Digitala läromedel gratis

Utbudet av digitala tjänster i skolan ökar. Därtill kommer allt material som finns gratis att hämta hem på nätet. Men det är inte alltid så lätt att veta vad som är bra och dåligt ur ett lärandeperspektiv. I Majemas utbud av digitala läromedel hittar du den interaktiva webbtjänsten Klassrumskalendern. Vi har även våra lärarwebbar för Språkskrinet.


Våra nya basläromedel har också lärarwebben. För engelska så har vi serien Learn English med lärarwebbar för årskurs 1-3. Var hittar vi Svenskfinlands coolaste rim?


En stor mängd utskriftsmaterial. Filmer och PowerPoints. Teckensnitt och andra hjälpmedel. Ingen programvara behöver installeras, körs direkt från din webbläsare.


Följer det centrala innehållet i Lgr 11. Testa, köp och dela ut licenser. Känner du till att kostnadsfritt digitalt extramaterial ingår till de flesta av dina tryckta läromedel ? Klicka på länken Smakprov vid produktinformationen. Finns till nya titlar.


Digitala läromedel gratis

Utvärderingsabonnemang av digitala. Kommande läsår kommer jag låta min elever kombinera läsandet av skönlitteratur med arbete i det digitala läromedlet EF Class. EF Class är ett gratis och digitalt läromedel i engelska för högstadiet och gymnasiet. Jag menar att det är flexibelt och håller en hög kvalitet.


Det finns digitala läromedel som håller hög kvalitet, men det är många som inte alls har någon effekt eller till och med har negativ effekt, säger Agneta Gulz, professor i kognitionsvetenskap vid Lunds och Linköpings universitet. Det satsas mycket på digitala läromedel och digitaliseringen av skolan. Här hittar du över 2tryckta och 6digitala skolmaterial.


Digitala läromedel gratis

För dig som arbetar i skolan. InterMatte är ett komplett digitalt matematikläromedel för årskurserna 6-9. Allt för din undervisning.


Programmet analyserar elevernas fel och ger dem hjälp i form av ledtrådar och filmer. Användningen av digitala lärresurser ökar och tillgången är i sig inte längre något problem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg