måndag 24 december 2018

Harlequin prenumeration

Harlequin prenumeration

Olika Tidningar i lager. Välj din favorit eller ge bort ett presentkort. Beställ din prenumeration enkelt online och få din tidning digitalt och i brevlådan. Harlequin är en internationellt ledande utgivare av romantiska böcker. Utöver romantik erbjuder vi också thrillers, deckare, paranormal, bestsellers, fantasy mm.


Harlequin publicerar över 1titlar per måna på olika språk i 1länder och på sex kontinenter. Vi erbjuder dig ett sprakande utbud av serier att välja blan alla till ett mycket förmånligt prenumerantpris. Romantik, spänning, paranormal eller feelgood?


Hos oss hittar du massor med läsning! Läs mer Visste du att? Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna. Erbjudandet gäller endast nya prenumerationer.


Harlequin prenumeration

Vi förbehåller oss rätten att avvisa en beställning och prenumeranter måste vara över år. Din premie erhåller du i det första ordinarie bokpaketet du får från oss. Efter ditt introduktionserbjudande får du böcker i en bekväm tillsvidareprenumeration direkt hem i brevlådan och betalar då månadsvis. Du kan när du vill säga upp din prenumeration. Genom beställningen godkänner du de allmänna villkoren för prenumerationen.


Vi kommer även att behandla dina kunduppgifter. Välj bland tidningar som ELLE, Femina, Allers och Hänt i Veckan. E-tidning ingår i prenumerationen. Hemmets Veckotidning bjuder på det bästa i tillvaron: goda och enkla recept för vardag och fest, noveller och romaner och naturligtvis våra berömda korsord. Dessutom ger Hemmets Veckotidning dig både mode och skönhet och smarta inredningstips för hemmet.


Med en prenumeration på Släkthistoria får du din tidning i brevlådan portofritt en gång i månaden. Dessutom kan du läsa din tidning genom appen Wype, få de senaste nyheterna direkt i din inkorg, hitta bra erbjudanden i vår webbshop och få rabatt på våra spännande resor. Vi har tidningar om bokserier. Välkommen till Pressbyrån.


Gör som miljoner andra läsare och upptäck Harlequin - som i år fyller år. Sveriges största tidningsbutik på nätet. På denna sida hittar du massor av romantik och just kan du fynda e-böcker från kr.


Harlequin prenumeration

Harlequin började sedan med en kundtjänst, och sålde direkt till läsare som lovade att köpa ett visst antal böcker varje månad. Vid tiden då Harlequin köpte upp Mills and Boon, hade företaget bara en serie kärleksromaner. Sex romaner gavs ut varje månad i den serien, och var kända som Harlequin Romance. Funderar du ändå över något eller behöver hjälp med din beställning av din tidningsprenumeration så ser vår trevliga kundtjänst fram emot ditt samtal.


Eftersom vi på Tidningsbutiken är experter på att hjälpa våra kunder finna rätt magasin så låter vi förlagen ta hand om själva prenumerationen. Välj prenumeration och premie efter intresse Utgångspunkten när du ska välja en prenumeration är att se till ditt intresse. Vi kan ha olika syften och mål och det kan kanske kännas som onödigt att beställa en tidning man inte vill ha, bara för att få den fina välkomstpremien.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg