tisdag 14 januari 2020

Vinnare v75 play

På ATG Play kan du se den senaste veckans trav- och galopplopp från spelformerna V, V8 V6 V6 V D LD cirka minuter efter målgång. Alla våra tv-program som visats i TVfinns också tillgängliga och de publiceras cirka en timme efter att de visats i TV. Följ 65-loppen direkt från travbanan.


Det bjuds det på intervjuer, analyser och tips. Experterna även igenom helgens V-hästar. Titta på, streama online webb-tv, serier och filmer gratis. V65-loppen direkt från travbanan och uppsnack inför helgens V75. I programmet bjuds det på intervjuer, analyser och tips.


Hans G Lindskog reser runt i Sverige och besöker framgångsrika V- vinnare. På torsdag är det premiär för ATG Play på Atg. På ATG Play kommer de senaste Vinnare V, Vinnare Plus, Vinnare Voch Dagens Rätt att finnas. Programmen kommer att läggas ut omkring en timme efter tv-sändningen är slut. Se hela programmet och mycket mer på TVPlay.


Vinnare v75 play

V, V8 Voch HARRY BOY är exempel på varumärken som tillhör AB Trav och Galopp Våra regler och villkor Spel om pengar kan ge negativa sociala, hälsomässiga och ekonomiska konsekvenser för individen och dess närstående. Se Vinnare : Vonline på play. Redovisning av dagens V-tävlingar. Autoplay When autoplay is enable a suggested video will automatically play next. Det betyder samtidigt inte att ” vinnare ” är den enda spelformen.


ATG erbjuder en mycket stor mängd olika spelformer och även de utländska spelbolag som har travsport i sitt utbud är flitiga med att erbjuda många sätt att spela. Vär det mest penningstinna så kallade V-spelet (spel som avgörs över fler än två lopp). Här redovisar vi dagens vinnare inom Vså snart loppen är klara och när odds, kvarvarande travsystem, värde samt eventuella strykningar samt diskningar har inkommit från ATG så redovisas det fullständiga resultatet från Vidag på Bjerke.


Vinnare v75 play

Första start för Vär satt till ca 19:så om du inte ser något resultat. Missa inga vinnare Bevaka dina favorithästar. Du får mail varje gång de startar. Sök hästar att bevaka.


Skriv in hästens namn i sökfältet nedan och välj sedan häst att bevaka från listan genom att klicka på namnet. TV4:s exekutive producent för travsändningarna, Johan Edlun är förväntansfull inför den annorlunda Vinnare V-sändningen: - V-trav och Glada Hudik-teatern är två mycket folkkära företeelser. Jag tycker att det är en mycket spännande mix. Kanal 7 som har hand om travet i TVär nöjda med premiären.


Det är normalt för en lördag så här års. Direktsända V4-tävlingar från Solvalla och uppsnack inför V75. Olympiatravet drar igång och jackpotmiljoner ska fördelas. Här sammanställer vi systemförslag av ATG Play som har publicerats i media. Du kan hitta fler experttippare i våra topplistor och bland inlagda V-system.


Det här är inte en officiell sida för ATG Play.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg