tisdag 14 januari 2020

Viaplay apple tv problem

Hitta den bästa VPN-tjänsten för Viaplay utomlands. Se svensk TV inom min. Hos oss hittar du ett stort utbud av det senaste på elektronikmarknaden. Fri frakt över 5kr, dagars öppet köp och snabba leveranser.


Besök MediaMarkt idag!

Din personliga tekniker löser alla dina IT- problem. Du ansluter enkelt din Apple TV via HDMI-ingången i din tv. Du behöver vara Viaplay -kund för att få tillgång till utbudet. På grund av rättighetsskäl kan innehållet mellan dator och Apple TV skilja sig åt, men vi jobbar för att upplevelsen ska bli lika fulländad som datorversionen. Absolut, har samma problem.


Löste det genom att ladda ner viaplays app i paddan, körde den i ipad för att se på British Open och såg den på TV genom att använda TVn som output i airplay, genom att välja att skärmen visas på Apple TV. Funkar bättre och enklare än i Coach Surfer. Så har du inte ipa köp.

Första gången du väljer att spela upp en titel från Viaplay genom TV Appen får du frågan om du vill dela ”Viewing data” med Apple. Godkänner du det får du Continue Watching för alla Apple devices men inte för plattformar utanför Apples universum. Vi har kontaktat Apple angående detta och jobbar på en lösning. Varför har SVT Play-appen mörka färger?


Det kan bero på att din TV inte identifierar vår video som SDR. Hur många favoriter kan jag ha i SVT Play-appen? När du väl skaffat Viaplay kan du enkelt välja den enhet som passar bäst för stunden. Vissa TV -modeller har redan Viaplay installerat i sitt gränssnitt, nåbart via fjärrkontrollen. Utveckling pågår hela tiden för att Viaplay ska bli ännu mer tillgängligt.


Se nedan vilka enheter som Viaplay fungerar på just nu. Har en alldeles ny Macbook Retina och en lika ny Apple Tv. Igår då jag skulle se en film på Viaplay (safari) blev det problem.


Efter till minuter förlorade Airplay kontakten med Apple Tv och bilden låste sig och det enda jag kunde göra var att starta om både Apple Tv och Macbooken. Om din Apple TV är i viloläge och använder Ethernet väcker du Apple TV med fjärrkontrollen. Kontrollera att din AirPlay-kompatibla enhet är i närheten av enheten som du försöker strömma från. Om du inte kan ansluta till en AirPlay-enhet provar du att flytta dig närmare och försöker igen.


Om statuslampan på Apple TV -enheten är på och du inte ser bild eller hör ljud ska du kontrollera att HDMI-kabeln är ordentligt ansluten till Apple TV -enheten och till anslutna TV -apparater, mottagare eller HDMI-omkopplare.

Läs om vad du kan göra om du har dessa problem med din Apple TV 4K. Tryck och håll ned på menyknappen och volym upp-knappen i två sekunder om fjärrkontrollen är laddad och inte fungerar. Om du har köpt en Apple TV utan fjärrkontroll av någon så måste du köpa en Apple TV Remote för att ställa in din Apple TV. Du kan behöva ladda din Apple TV Remote. Du tilslutter enkelt dit Apple TV via HDMI-indgangen i dit TV.


Du skal være Viaplay kunde for at få adgang til indholdet. På grund af rettigheder, kan indholdet mellem en computer og et Apple TV være forskelligt, men vi arbejder på at oplevelsen skal blive det samme som ved computerversionen. Viaplay -applikationen finns redan installerad i din LG Smart- tv.


Med Viaplay i din Smart- tv får du ett brett utbud av serier, exklusiva förhandsvisningar, filmer och direktsänd sport i världsklass. För att komma igång med din LG Smart- tv vänligen följ instruktionerna nedan. Tv som ger dig full kontroll över vad du vill titta på – och var och hur.


Allt finns samlat på ett ställe, på alla dina skärmar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg