onsdag 15 januari 2020

Ta bort instagram följare

Rate climate actions and stay updated on the climate crisis. Give climate love #128154; , suggest climate ideas #128161; and give climate warnings ⚠️. I samma veva får vi också få något som vi faktiskt har saknat och som både går helt i linje me och tvärtemot, Instagrams önskan om att bli mer välkomnande. Vi ska nämligen få möjligheten att ta bort följare utan att de nödvändigtvis behöver märka något. Ta bort en följare på Instagram.


Börja med att starta Instagram -appen.

Navigera till din profil (1) och peka på Följare (2). Scrolla därefter ned till den följare du vill bli av med och peka på de tre prickarna bredvid användarens namn (3). Tryck på Följare längst upp på skärmen. När du vill ta bort en följare får personen inget meddelande om att du tagit bort hen.


Jag har accepterat en person att följa mig på Instagram men vill nu ta bort personen. Kan jag spärra ocks. Kanske har fliken som tillåter dig att se dina följares aktivitet bjudit på ett par otrevliga överraskningar?


Någraeller kommentarer som du kanske helst bara vill glömma?

Nu slipper du nya överraskningar – Instagram tar nämligen bort funktionen och ersätter den med din egen aktivitet. Hur tar jag bort följare på Instagram ? På Istamgram och facebook hjälp står det att man ska klicka på ” följare ” och sedan välja den person man vill ta bort och sedan klicka med prickar bredvid den man vill ta bort. Känns det oskönt att ditt ex, din chef eller svärföräldrarna följer allt du gör?


Snart kan du diskret plocka bort dem som följare på Instagram , utan att behöva blockera dem. Du kommer också kunna gilla enskilda kommentarer med ett hjärta. Om du inte är inloggad på Instagram på webben uppmanas du att logga in först.


Du kan också blockera personen. Välj ett alternativ på rullgardinsmenyn bredvid Varför tar du bort kontot? Som överskriften säger!


Har instagram och varje person måste begära godkännande av mej för att få följa mej. Men hur tar jag bort folk nu som jag inte vill ha. Hos oss finns något för alla, stora som små, same och icke-same. Det finns en hel rad olika tips för att öka antalet Instagram -användare som följer dig.


Här följer en rad relativt grundläggande tips för att få fler att se dina postade bilder: 1. Snart kan du ta bort följare på Instagram – här är fyra nya funktioner Instagram lägger till fyra nya funktioner de närmaste veckorna. Bland annat kommer vi att kunna gilla kommentarer, ta bort följare , skippa kommentarsfält – och skicka hjälp till personer som vi tror kan behöva stöttning.

Ta reda på om någon slutat följa dig. Gå in på personen på Instagram och då kommer det stå om personen följer dig ovanför där det står vilka personer som också följer den personen, läs mer om det här. Tidpunkten du borde lägga upp för att få fler likes. Okej, det här är egentligen en liten extrapunkt. Det tar ett tag att hitta vad dina följare gillar och vad som engagerar, idag så konsumerar vi alla flöden väldigt snabbt, nästa intryck är bara en scrollning bort.


Om du vill ha en chans att synas, publicera flera inlägg under dagen och gärna olika tider. Instagram är ju som regel rätt trevligt. Om ditt konto är inställt på att vara privat kan du ta bort personer från din lista med följare.


Så länge alla uppför sig. Om någon inte uppför sig gör du följande för att blockera personen! Att blockera någon (en person eller annan profil) på Instagram är busenkelt.


Nedanstående bilder är från iOS-appen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg