torsdag 23 januari 2020

Sunfleet faq

Sunfleet faq

Bjud in dina vänner att bli medlemmar i Sunfleet. Ge bort första månadsavgiften (medlemskap small) till en vän. För varje vän du värvar får du 1kr att använda vid din nästa resa. Det finns dock möjlighet att gå ur efter sex månader.


Finns det någon uppsägningstid? Vad händer när årskortet lider mot sitt slut. Alltid på tillgängliga platser, dit det är enkelt att ta sig till fots. Du är inte knuten till en specifik bilpool, eller ens en specifik stad. Sunfleet har över tusentals bilar över nästan hela landet.


Ena gången kan du välja att hämta en bil i Göteborg, en annan gång i Stockholm eller Lund till exempel. Det kostar ingenting att ansluta sig och du får 1kronor att köra för vid din första bokning. Utöver detta får M Sveriges medlemmar rabatt på det fasta. Allt från Volvo XCtill Volvo XCoch skåpbilar som du kan boka en timme, ett dygn, en helg, en vecka eller precis så länge du vill. Företagsleasing där du ser förmånsvärdet direkt på webben.


Sunfleet faq

Bilmärken som Mercedes-Benz, BMW, Kia, mfl inkl service, försäkring och administration. Syftet med vår digitala närvaro är att avlasta vår växel och vårt mailsystem, samt att ge både besökare och medlemmar ytterligare en kommunikationsväg till oss. Som Sveriges största bilpool kan vi erbjuda dig ett kostnadseffektivt och flexibelt komplement och alternativ till att äga bil. Hyrbil per timme direkt i gallerian.


Genom att fortsätta använda. Med hjälp av en hyrbil från Hertz så har du möjlighet att uppleva mer av Sverige. Med ICA-kort får du upp till rabatt på hyrbil inom Sverige - dessutom.


Tänk på att villkoren varierar mellan olika bilpooler. Kontrollera därför alltid vad som gäller hos just den bilpool du är intresserad av. Vem sköter om bilarna? Komma igång med Sunfleet.


Du får då tillgång till poolbilar placerade på Brf Viva samt Sunfleets övriga bilar i Sverige. Hos oss hittar du även all nödvändig information när du ska hyra bil, allt från hur det fungerar med försäkring till tips på vad du bör veta när du ska hyra bil. Här kan du få tag i hyrbilar i Stockholm till riktigt bra pris Jämför flera kända uthyrare Låga priser Snabb service.


Renault Zoe går också att hyra för 3per dygn. Volkswagen Passat GTE. Passat GTE har längre räckvidd på el, så du kan köra upp till kilometer helt på el. Eftersom det är en laddhybrid klarar den.


I utvecklingen av M har värdefull insikt om delningsekonomi och drift av delningtjänst utnyttjats maximalt. The charset for this site is utf-8. Web site description for sunfleet. Bilpool - Smartare hyrbil både privat och för företag.


Sunfleet faq

RISE arbetar med många av vår tids viktigaste och roligaste utmaningar. Och vi gör det ofta i uppdrag eller i nära samarbete med partners inom näringsliv. Här i vårt kundforum kan du ställa frågor, rapportera problem och hjälpa oss med förslag och idéer! Du kan spara mycket pengar på semestern och i vardagen. När du ska hyra bil gör du det enkelt på Hertz.


Bilen hämtar du på något av våra 2uthyrningskontor i Sverige. Boka din hyrbil online nu!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg