onsdag 29 januari 2020

Sunfleet låsa bilen

Se alla Volkswagens bilar och hitta din favorit. Läs mer om modellerna här! Kontakta oss så hjälper vi dig! Sunfleet har bilar för alla behov.


Volvo Vtill gymmet, Volvo XCtill mötet och skåpbilen till tippen såklart. Alltid på tillgängliga platser, dit det är enkelt att ta sig till fots. Du är inte knuten till en specifik bilpool, eller ens en specifik stad. Ena gången kan du välja att hämta en bil i Göteborg, en annan gång i Stockholm eller Lund till exempel.


Ibland behöver man en typ av bil och ibland behöver man en annan. Volvo XCtill gymmet, Volvo XCtill mötet och skåpbilen till tippen såklart. PIN-kod (som du behöver för att starta bilen ). Kontrollera också att inget hänt med bilen under tiden du lånat den. Sätt tillbaka nyckeln i handenheten och kontrollera att tankkortet sitter där.


Bilen låser sig själ inom en minut från det att du har satt tillbaks nyckeln och stängt bildörrarna). Börja hyra bil smartare - Bli medlem nu! Det finns även bilar med extra tillbehör så som barnstolar och dragkrok. Allra snabbast i Stockholm där vi i dagsläget har 3bilar , säger Rasmus Trygg. Boka för en timme, en dag, en helg eller precis så länge du vill.


Handenheten bör förvaras i handskfacket under bokningstiden. Detta för att undvika att nyckeln kommer för nära vilket kan få till följd att bilen låser sig själv. Om bilens tankmätare visar mindre än halv tank måste du tanka bilen , här berättar vi hur du gör.


Tanken med bilpool är att du ska ha tillgång till bil precis när du vill utan att själv äga den. Vi tar hand om biltvätt, service, däckbyten och städning. En annan aspekt är miljön.


Nu finns det en bil mindre parkerad i Linnéstaden i Göteborg och en bil mindre som åker runt och smutsar ner vår fina stad. Framtidens sätt att ha bil - så här fungerar det. Sections of this page.


Enkelt att programmera (för normalbegåvade testdrivna utvecklare). Har en egen privat bil , men kompletterar med BMWs tjänst drivenow när man i panik behöver en bil för att man missat tåg eller man vi ta bilen till en middag men kollektivt hem. Vinner mycket på att det är fritt att lämna bilen vart man vill i hela stockholm. Och gott utbud på bilar. Det finns för det mesta någon bil som är ledig.


Bilarna bokar du enkelt via internet. Men det kan vara bra att vara ute i god tid inför t ex helgen. Kartan intill visar var våra bilar står parkerade.


Du låser upp bilen med ditt körkort eller din mobiltelefon. Hur mycket du betalar beror på hur länge du har bilen och hur långt du kör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg