fredag 17 januari 2020

Tvillingsjäl själsfrände

HUR VET MAN SKILLNADEN MELLAN EN SJÄLSFRÄNDE OCH TVILLINGSJÄL. Själsfränder känner ett sådant släktskap när de möts och kan uppleva en känsla av déjà vu. Redan några timmar efter att de lärt känna varandra kan en själsfrände finna sig själv säga: Det känns som jag har känt dig hela mitt liv. Skillnaden mellan karmisk- själsfrände och tvillingsjälsrelationer. Något som ofta väcker mycket frågor är just ämnet själsfränder och tvillingsjälar och frågan om det är en själsfrände eller tvillingsjäl man har mött.


Det finns flera olika typer av relationer och här ska jag förtydliga hur man kan urskilja dessa olika.

Vi har endast en tvillingsjäl. Själsfränder däremot är själar som är nära besläktade med varandra och har ofta ett gemensamt högre syfte. I dansen med en själsfrände eller en tvillingsjäl I dansen med en själsfrände dansar vi med personer som vi levt tillsammans med i tidigare liv och som tillhör samma själsfamilj och det är ofta en person som vi har haft med oss ifrån många livstider. Ibland tror vi att det kan finnas fler men närhet och kärlek kan vi uppleva med flera om då är mer av en själsfrände. Tvillingsjälar möts oftast för ett gemensamt högre syfte.


Tillsammans med din själsfrände kan karma behöva lösas upp från tidigare liv. Det här misstas ofta vid att man tror man träffat sin tvillingsjäl , fast det egentligen handlar om själsfrände. Så nästa gång du träffar en sådan är med största sannolikhet din själsfrände.

Vi kan känna oss hemma med många själsfränder eller själsfamiljemedlemmar som vi har och har haft under flera livstider med. Jag träffade en kille fö. Det mötet är alltid den mest intensiva och livsförändrande händelsen. Vanligen så ingår de två själsfränderna livslänga relationer som präglas av acceptens, villkorslös kärlek och de båda har liknande behov och tankar men är inte identiska som individer.


J ag har tidigare skrivit om i dansen med din tvillingsjäl där jag beskriver skillnaden mellan en själsfrände och en tvillingsjäl se nedan. Ofta får jag höra om den själsliga kontakt som tvillingsjälar har mellan sig. Ni är tvillingsjälar, inte själsfränder , för då hade ni inte haft sådana problem. Den närhet som ni två har haft, kommer du att få tillsammans med din själsfrände. Fast större och utan de problem som du hade med din tvillingsjäl.


För med din själsfrände är det menat. Senare i livet kommer din tvillingsjäl att dyka upp igen. Man anar en själsfrände och läser med ständigt ökad glädje. Horder av ridande tonårstjejer i Sverige hade fått en själsfrände som vann tävlingar.


Dessa typer av själsfränder , eller själspartners, kan ibland uppvisa ett snarlikt mönster eller beteende som tvillingsjälen, utan att för den sakens skull vara det. Har alla en tvillingsjäl ? Som jag ser det är svaret nej – och det är heller ingenting att stå efter. En god vän kan också vara en själsfrände eller en släkting som du genast känner god kontakt med Som om ni känt varandra sedan långt tidigare.

Med en själsfrände kan det finnas karma och man hjälper varandra på olika plan genom sitt engagemang och kärlek. Med en tvillingsjäl finns ingen karma utan man är direkta speglar och katalysatorer till källan. Både jag och Elisabet lever numera med en varsin själsfrände där det finns mycket kärlek i relationen. En själsfrände en person som är speciellt utvald för att passa just dig. Trots att kärleken mellan själsfränder alltid är ömsesidig kan mötet också vara störande, till och med skapa rädsla.


Det är inte alltid som själsfränden liknar idealbilden. Hej jag undrar om någon vet hur man gör för att antingen gå vidare efter ett möte med sin själsfrände eller för att börja närma sig. En gåva som man får då man är redo.


Vissa klarar av att tackla detta och vissa inte. Detta är baserat på tron att vi alla är delar av det gudomliga, Allt som Är, Urkällan. Man behöver bli nästan hel innan två kan bli ett.


Det sägs att vi inte får möta vår tvillingsjäl förrän vi lärt oss vad vi skulle lära oss om kärlek, förlust och förlåtelse genom nära relationer med själsfränder. Den som träffat sin själsfrände vet att något fantastiskt inträffat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg