fredag 10 januari 2020

Ta hem tjej från filippinerna

Stort utbud till rätt pris från kända varumärken. Fri frakt vid köp över 500kr. En oberoende tjänst som hjälper dig jämföra produkter, priser och återförsäljare online. Läs omdömen och boka nu!


Det krävs att ni kan dokumentera förhållandet som seriöst. Det kan ni knappast om hon inte har tillbringat en del tid i ditt hem inklusive ett antal nätter.

Dokumentera allt ni gör. Ta massor med foto där du och hon är med i vardagliga situationer. Det är nämligen så att det förvisso är svårare att bjuda hit någon på besök från Asien än EU, men när det gäller att flytta hit är det tvärtom enklare att komma från Asien än EU.


Ansöker ni direkt om uppehållstillstånd från hemlandet så tar det ca 3-månader tills ni får svar och där vet jag inte om de kräver inkomst. Araberna får hem sina fruar för att de oftast har barn tillsammans och där är det reglerat genom EU-domstol att man inte ska sära på familjer. Annars ansöker dom nog precis som alla andra. När hon har sitt eget liv utanför hemmet så får du en gladare fru och således ett gladare äktenskap för er båda.


Men om ni landar i Manila kan ni ta någon natt i staden innan ni flyger vidare mot Puerto Princessa (minibuss till El nido). Filippinska kvinnor är väldigt familjeorienterade.

Sedan flyger ni direkt till Cebu för att besöka bohol eller Malapascua. Sedan vet jag inte om passet måste dit för att viseringen ska klistras in. Sverige lade ner ambassaden. Vet inte hur lång tid det skulle ta vid ansökan från Thailand. Det kan fortfarande ta något längre än månader, men de arbetar efter att det max ska ta månader.


Men vad vi inte vet i det här fallet är ju när de lämnade in ansökan. Hur lång tid som egentligen gått från det att de sökte. Kanske är det något annat som strular.


En otrolig plats med otroliga kvinnor. Men hur ska du göra för att locka och förföra dessa underbara filippinska tjejer ? Tja, med information som du hittar i denna artikel, vet du exakt vad du ska göra. Kolla upp det nu och lär dig hur man lockar filippinska kvinnor. Du som inte har vägarna förbi Oslo kan ansöka om visum genom att skicka brev till ambassaden, räkna med att det kan ta minst tio arbetsdagar att få visumet processat och hemskickat. Rekommendationen är att påbörja visumprocessen minst dagar innan resan.


På de flesta ställen kan man också använda Euro. Vi har aldrig vart i någon av dessa länder innan och har ingen aning hur vi ska ta oss runt eller i vilken ordning vi ska ta länderna. Vi funderar med att börja i Phuket ut t. Anneli Heikkilä-Nordmyr och hennes man Mikael har haft en lång kamp för att få bli föräldrar.

Under sjutton år har de försökt få barn, först på naturlig väg. När det misslyckades försökte de med assisterad befruktning. Hmm, jag tror att många utländska tjejer gillar svenska killar (och det gör jag). När jag studerade svenska träffade jag några tjejer (klasskamrater) som är tillsammans med en svensk man. Jag menar att jag hade klasskamrater som kommer från ett annat och bor tillsammans med en svensk man när jag studerade svenska.


Man vill inte gärna resa hem igen för att behöva hämta ut någonting personligen. Men tusen tack ska ni ha för er hjälp här. Ska börja ta itu med dokumenten nu. Speciellt om man bara har två-tre veckor på sig och vill resa runt lite lönar det sig att planera sin rutt noggrannt.


José Basco y Vargas Sociedad Económica de los Amigos del País (Det ekonomiska sällskapet för landets vänner) för att främja den ekonomiska utvecklingen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg