tisdag 14 januari 2020

Vandringsresor singelresor

Dagsvandringar med bekvämt boende. Klättra och vandra i Chamonix. Paketresor med flyg, boende, guide 7n fr. Unna dig egentid och åk på en singelresa med Solresor. Här har vi samlat hotell som erbjuder singelrum till bra priser.


Vandringsresor singelresor

Vi åker västerut och besöker San Francisco och det berömda Alcatraz innan vi fortsätter till surfarnas ö Hawaii. Res ensam tillsammans med andra och dela stora upplevelser. Du bor i enkelrum och rår dig själv eller delar med någon annan resenär. Singelresor Så mycket bättre tillsammans.


På dessa resor kan vi oftast erbjuda fler antal enkelrum. Resorna är några utvalda datum på destinationer från vårt ordinarie program. En vandringsresa , för dig som reser ensam, till det lilla landet Andorra.


Vandringsresor singelresor

Vi bor fyrstjärnigt, dagsvandrar på fantastiska vandringsleder i ett oexploaterat landskap, tidvis i både Spanien och Frankrike och får uppleva ett vilt landskap med berg, dalar och sjöar. Välkommen på denna vandringsresa till vackra Dolomiterna i alperna i nordöstra Italien. Vi vandrar i ett dramatiskt landskap bland spetsiga bergstoppar och fantastisk natur, kulturen är en blandning av Österrikiskt och Italiensk då frontlinjen mellan Italien och Österrike-Ungern gick här under första världskriget. Våra vandringsresor är för alla nivåer oavsett om du önskar bestiga toppar eller lukta på så många blommor du kan under vägen längs Italiens kust. Att trampa nya stigar ger dig en resa utöver det vanliga, det förstod TEMA tidigt.


Tillsammans med TEMAs reseledare möter du platser och människor som ger minnen för livet. Och packningen tar någon annan. Att uppleva världen med alla sinnen ger din resa nya dimensioner. Vandringsresor Bekväma resor för aktiva.


Vandringsresor singelresor

Det inser du när du vandrar i Dolomiternas bergstrakter eller bland Umbriens mjuka kullar med naturen och tystnaden som följeslagare. Vi har enveckorspaket, till speciellt utvalda resmål där hotell och flera vandringar ingår i priset. Låt din nästa resa bli till fots! Vi har flera unika resor med olika svårighetsgrad. Välj ett strövtåg- eller vandringsresa.


Följ med på vår vandringsresa till Polens och Slovakiens oupptäckta friluftspärla. Under veckan utforskar vi de stora nätverken av vandringsleder i olika delar av Tatrabergen och bor riktigt bra på fyrstjärniga hotell. Vandra i Italien, Mandelblomsvandring i Spanien, Amalfikusten, Strövtåg på Algarvekusten, Havsvandring i Kroatien, Transsylvanien. Upplev det storslagna bergslandskapet, dramatiska flodraviner, moriska byar och det sköna palatset.


En del av våra gruppresor och äventyrsresor är speciellt utvalda singelresor. Det betyder att de bara är öppna för dig som åker ensam, eller tillsammans med en eller flera kompisar, föräldrar eller vuxna barn. Par är däremot inte tillåtna på singelresorna – men självklart på alla våra andra avgångar. Vi jobbar i liten skala med några få utvalda resmål, som motsvarar våra krav på vandringar i världsklass.


Om en vandringsresa får under i genomsnittsbetyg av deltagarna så plockar vi bort den ur utbudet, även om det kan vara en hyfsat bra resa. Hyfsat bra räcker inte för oss – bara det bästa är gott nog.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg