måndag 3 augusti 2020

Tv4 trav v75

Marknadens bredaste lyftprogram. Traverser upp till 1ton och m spännvidd. Kontakta oss för offert! Streama Trav och galopp direkt på webben och i våra appar.


Se hela programmet och mycket mer på TVPlay! Det är Vpå Bergsåker och Jesper Börjesson och Challe Berglund tror sig ha koll på hur det kommer att gå.

Vi använder cookies för att anpassa innehållet och annonserna till användarna, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik. Svensk trav - och galopp-sport. V65-loppen direkt från travbanan och uppsnack inför helgens V75.


Se alla dina favoritprogram i TVPlay när du. Folk kommer vallfärda till travet. TVoch dess kanaler är ”travets kanaler”, där sporten har sina sändningar, där ” VDirekt” på lördagarna och ”VDirekt” under onsdagarna är störst. Alla Com Hem-kunder kan därmed nu inte följa travet via tv:n. Såhär fungerar V-boost.


När du spelar på Vboost får du ett slumpmässigt nummer på ditt spelkvitto.

Efter varje Vomgång presenterar ATG rätt boost-nummer på hemsidan eller i direktsändning i TV4. VBoost är ett tillägg och påverkar inte spelet, spänningen eller vinsterna för den som fortsätter spela Vsom vanligt. Björn Ekmark på produktionsbolaget Kanal är ansvarig producent för TV-sändningarna från Solvalla och utlovar högtidsstunder för de som inte kan vara på plats: - Jag ser fram emot ett Elitlopp som det kommer att pratas om i decennier, som ett av de mest klassiska.


I TV-programmet V-Klubben, fredagar kl 17. Vinn ett V-system och ett Top spel”. TVNyheternas reporter Annelie Adqvist besöker ett paradis för de som älskar hundar: Nordens största hundmässa i Göteborg. Det blir nosework, agility, uppvisningar och utställningar. Här hittar du alla tv tider för trav och galopp.


Kika in för att se vilka tider du behöver ha koll på för att inte missa din favoritsändning. I programmet bjuds det på intervjuer, analyser och tips. I det sjunde avsnittet av den populära programserien Bli vän med Vi TVfår vi besöka Romme-tränaren Jörgen Westholm. Han och TV-profilen Matteus Lillieborg ska försöka få veckans deltagare Jennifer Hiller att bli mer intresserad av travsporten. Ewa Idemar är van att ge order.


På lördag är det hon som tar befälet över kommentatorshytten när V-sändningen i TVleds av enbart kvinnor. På ATG Play kan du se den senaste veckans trav - och galopplopp från spelformerna V, V8 V6 V6 V D LD cirka minuter efter målgång. Alla våra tv-program som visats i TVfinns också tillgängliga och de publiceras cirka en timme efter att de visats i TV.


Det första V-loppet gick av stapeln på Jägersro, och vanns av ingen mindre än Copia en av de bästa svenska travhästarna genom tiderna. Trav -quiz: Har du koll på legendariska hästarna?

Svara på frågor om travets sagohästar och stora V-ögonblick – chans att vinna VIP-helg på Elitloppet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg