torsdag 13 augusti 2020

Trebolit asfaltklister

Trebolit Asfaltklister från Trebolit. Skruva i infästningsvåden. Plåtens undersida (2), skall vara väl rengjord före. Det används för klistring av överlägget vid spikning av asfaltbaserade tätskikt på träunderlag vid både underlagstäckning och enkeltäckning med skyddsbelagt tätskikt.


Trebolit asfaltklister

Asfaltklister är en kallflytande asfalt­produkt baserad på modifierad oljeasfalt och lätt­flyktiga lösningsmedel. Tränar först på lekstugan för att sedan få till tekniken till friggeboden. Underlagspappen är påspikad enligt tillverkarens instruktion. Inga konstigheter där, men nu skall ytpappen på där nederkanten skall penslas med asfaltklister.


Har köpt en burk trebolit kallklister, vilket närmast känns som en burk lakritstuggummi. Välj en butik för aktuellt pris och lagersaldo. Skriv in ditt postnummer så hittar vi automatiskt din närmsta butik. Eller välj själv butik i listan.


Kan även användas som fogfyllning inom- och utomhus. Fäster på fuktiga ytor. Helse, miljø og sikkerhetsinformasjon om TREBOLIT ASFALTKLISTER. Hos Oss Hittar Du De Bästa Priser, Vi Samarbetar Med Sveriges Största och Marknadsledande Leverantörer.


Ytpappen har självklistrande kanter som spikas med pappspik. Tätskiktssystemet är avsett för både nyproduktion och renovering av gamla tak. Infästning görs med spikning genom båda lagren med varmförzinkad pappspik, dimension minst 20xalternativt 25x5. Om taket har ränndalar behövs rullar med Ränndalsremsa. Anpassa storleken till rörets diameter.


Denna kostar 99:- och är suveränt bra för pengarna Vid taklutning ≤ ska spikhuvuden strykas med asfaltklister , om inte överliggande tätskikt av bitumen påförs direkt. Underlags- pappen klistras i nederkant med mm överlapp till plåtens ovankant. När montaget av underlags- pappen fortsätter på resten av taket skall över- lappet mot ränndalspappen vara ca 1mm på vardera sida. Typ av bärare: Mineralfiberstomme. Kan användas på byggnader från cykelskjulet till garaget med minst 6° graders taklutning.


Du klarar dig med ett minimum av verktyg. Krav på underlag: Spikbart, underlagstäckt tak. Enkelt att lägga själv Shingelplattorna är enkla att lägga själv. Allt som behövs är hammare, pappspik 25x2.


Om läktning sker omgående kan infästningen ske med spikning eller klamring i undre lager. Klammer får enbart förekomma i undre. Beställ dina offerter. ASFALTKLISTER MATAKI SPECIAL. För att klistra takpapp vid t. Används för tätning av fogar och genomföringar för bland annat papp, plåt, tegeltak.


Främst avsett för skarvklistring. Montera underlagspappen enligt produktens monteringsanvisning. För underhåll av asfaltbaserade tätskikt som fortfarande är täta.


Trebolit asfaltklister

Den används för renovering och uppfräschning av gamla asfaltbaserade tätskikt som fortfarande är täta. Borsta ytan ren från lösa partiklar och smuts. Filter (aktiva filter).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg