fredag 31 juli 2020

Träningsredskap hemma

Just nu har vi stor rea på massor av sportartiklar. Besök vår webbshop idag! Vi har ett stort utbud. När man har möjlighet att träna hemma har man inte längre någon anledning att skippa träningen.


Köp de träningsredskap som du behöver för att komma igång med din träning och du har större chans att.

Fördelen med träningsredskap hemma. Träningsredskap hemma direkt från fabriken: På hammer-traning. Med enkla träningsredskap hemma kan du träna hela kroppen vart du än är. Du behöver inte lägga massa onödig tid på att ta dig någonstans och undanflykterna för att träningen ska bli av minimeras. Du kan göra promenaderna lite tuffare med ett par gåstavar med motstånd.


Handla online hos Träningspartner. För många är träningsredskapen ett komplement till passen på gymmet medan de för andra helt ersätter gymträning. Sporttema säljer träningsutrustning och träningsredskap till bra priser.

Fri frakt och dagars öppet köp. Alla tränar vi på olika sätt. Vissa gillar att styrketräna medan andra gillar att lägga tonvikten på konditionsträning.


För den som styrketränar är fria vikter såsom hantlar, kettlebells och skivstänger ofta ett säkert kort. Det här är ett annat träningsredskap som vi har här hemma. Personligen använder jag det knappt alls, men min fru gör det.


En TRX är kort och gott två långa band. I ena änden av banden sitter två handtag, och i andra änden finns en ögla som du kan fästa kring exempelvis en stolpe eller trädgren. Här finner du träningsutrustning och träningsredskap för styrketräning, boxning, pilates, yoga och andra träningsformer som får dig att må bra. Vad ska man satsa på och vad bör lämnas kvar i affären? Här tipsar jag om de bästa.


Något som många har användning av oavsett ålder är gummiband. Det finns träningsredskap som passar olika åldrar. Gummiband kan fästas på en stolpe, i en dörr eller en ställning på gymmet och sedan användas för effektiv träning.


Att träna hemma sparar både tid och pengar. Här är redskapen som gör att du kan träna igenom hela kroppen!

Träna pull-ups och chins hemma på ett smidigt sätt! Abilica, ordinarie pris 6kronor. Med ett par sådana här miniband är det bara fantasin som sätter gränser för hur du kan träna.


Flexibel träning hemma. Med kvalitativa träningsredskap kan du utföra mängder av olika övningar på hemmaplan och bygga upp en vältränad fysik. I denna kategori hittar du träningsredskap för alla tillfällen och övningar. Med en kombination av brett sortiment, bra priser och stor kunskap om träningsmaskiner strävar vi alltid efter att vara den ledande återförsäljaren av träningsredskap i Sverige. Mycket professionell kundsupport är en central del i vår verksamhet så tveka inte att höra av dig.


Träning hemma har helt enkelt alla kort på hand! Det är bara att sätta igång! Rekommenderar även att testa TRX – ett mycket enkelt sätt att träna hemma. Har du svårt att komma igång med din hemmaträning kan det vara bra att gå till ett gym då och då för att få lite variation.


Men det kan också vara så att du inte får träna ostört hemma och behöver komma bort för att fokusera. I detta fallet är gymet det bästa för dig. Oavsett vilket så är det alltid bra att ha några grundläggande redskap hemma för de dagar tiden är knapp eller när du ska ut och resa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg