onsdag 25 februari 2015

Roliga saker att säga

Marknadens största utbud av roliga prylar. Snabb leverans och grymma priser! Jag är på väg att förlora mitt ena skosnöre! Innan vi börjar vill jag bara säga att jag inte tycker om folk som slickar mig i ansiktet, så jag hoppas att du inte är en slickare.


Om du smiskar till mig i rumpan så ska du få en femma.

I den här artikeln har vi samlat några av de bästa svaren som vi har fått, men det bör påpekas att exakt vilket svar som Siri ger kan variera från tillfälle till tillfälle. Det kan alltså löna sig att ställa samma fråga fler gånger i rad för att få ett roligt svar. Ni kan gärna dela med er av liknande händelser, spontana skällsord som till exempel grisbajstryne eller bara brainstorma idéer till saker man i någon särskild situation borde säga. Kända filmcitat är bra då de kan uppskattas av alla som känner till dem.


Man kan även säga roliga saker när man svarar i telefonen eller under samlag. Barn kan vara brutalt ärliga i bland och så länge man inte är utsatt själv kan det vara ganska kul. Mamma och pappas telefonsvarare är också lite rolig.


Först säger pappa familjen efternamn, sedan är det tyst en stund så att man hinner börja prata och sedan säger han vi är inte hemma för tillfället, men lämna telefonnummer så ringer vi upp så fort vi kan.

Man kan bara säga bluff till personen som sitter till ens högra sida och detta säger man om man tror att personen innan bluffat eller om man vet med sig att man inte kan höja eller ljuga om att man kan fler. Då är det upp till den senaste personen innan en att säga X bilmärken under sekunder. De kan använda för att till exempel locka fram skratt bland besökare i ditt hem – eller för att bara roa dig själv.


Om du är ute efter en specifik pryl så finns det också goda chanser att du kan hitta den här, och få en praktisk funktion kombinerad med en lite roligare utformning än vad du hittar på andra ställen helt enkelt. Här är saker du borde säga till din bästa vän direkt. Vi har skapat en bucket-list med massor av roliga saker att hitta på som inte involverar alkohol. De mest romantiska sakerna att säga till en tjej Skrivet av agata johansson Att säga något romantiskt kan ofta bli lite patetiskt och tillgjort och då får det en negativ effekt snarare än den effekt du önskar dig. Vi passade även på att säga ”Jag älskar dig” och fick svaret ”Vad fint.


Om du känner dig lite ensam kan du försöka få Siri att flirta med dig. Börja till exempel med att fråga ”Hur ser jag ut? Var det det som du ville höra?


Saker du bör undvika att säga under samlaget. Det här vore ännu roligare om vi var ett par till. Flickor som en kille som får dem att skratta, så här är några roliga saker att säga till en tjej för att få henne in i dig.


När du försöker få en tjejs nummer eller du är på en date med en tjej, du vill få henne att skratta. När du får någon att skratta, känner du dig bra om dig själv. I sin tur känner de sig bra om dig.

Här frågar Siri dig att säga Hey Siri tre gånger för att spela in din röst. Detta hjälper det att reagera på din röst ensam. Nu är Siri inställ du behöver bara trycka på knappen Hem, säg Hey Siri och följ med en instruktion. Roliga saker att fråga Siri. Nedan är en lista med roliga saker att fråga Siri.


En stor del av Biancas charm är att hon tenderar att säga fel, missförstå och skita i vad andra tycker. Det är ju ingen hemlighet att barn säger de mest oväntade, knasiga, läskiga och hysteriskt roliga saker. Som tur är har tusentals föräldrar delat med sig av sina barns bästa citat på Familjeliv forum. Du vet alltid vad du ska säga för att få mig att.


Och tack för att våra dumma beslut alltid resulterar i roliga. Trots det så är det inte alltid lätt att ta upp det – fast man egentligen bara borde ventilera sig. Vi hjälper dig att säga det du önskar att du hade sagt.


Personuppgiftspolicy Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg