fredag 27 februari 2015

Apodos betalning

Apodos betalning

De flesta kan få Apodos. Alla som tar läkemedel dagligen och behöver hjälp med sin läkemedelshantering kan få Apodos. För att få tjänsten av landstinget kontaktar du din läkare. Apoteket, så kan du läsa mer här.


Innan vi fått ditt svar blir faktura det alternativ som automatiskt väljs åt dig. Talongen nedan behöver fyllas i oavsett vilket alternativ du väljer. Har du funderingar eller frågor om dina läkemedel eller hur du mår med dina läkemedel, så är du välkommen att kontakta oss. Apodos - Blanketterna nedan är endast avsedda att användas då kommunikation via Pascal inte är möjlig och skall betrakta som reservrutin.


Enligt Datainspektionens vägledning är det inom vård och omsorg inte lämpligt att skicka personuppgifter med fax. Istället bör annan lösning väljas, t. Om du av någon anledning behöver betala din faktura kontant så finns t. Kassagirots ombud där detta är möjligt. För betalning via månadsfaktura tillkommer en avgift på kr.


Samma avgift gäller om du har autogiro. Om du skaffar e-faktura via din privata internetbank är avgiften kr (både med och utan autogiro). Få svar på vanliga frågor om att boka flyg, hotell och mer. Stopptider och leverans. Kontakta vår hjälp kundservice.


Stopptider och leverans Vår sortimentslista Om beställningen läggs efter stopptid läggs den automatiskt på leveransdatum för nästa ordinarie leverans, vilket felaktigt kan uppfattas som försenad leverans. Om betalaren stoppar en betalning enligt ovan innebär det att den aktuella betalningen stoppas vid ett enskilt tillfälle. Om betalaren vill att samtliga framtida betalningar som initieras av betalningsmottagaren ska stoppas måste betalaren återkalla medgivandet.


Medgivandets giltighetsti återkallelse. Betalningarna överförs automatiskt från ditt bankkonto på förfallodagens morgon (före kl 00). Företaget aviserar dig om betalningen , vilket belopp som ska dras och vilket datum betalningen kommer att dras. Stämmer uppgifterna behöver du bara se till att det finns pengar på kontot (dagen innan betalningsdagen).


ApoDos genererar kostnader dels för själva läkemedlet och dels för att dosförpacka läkemedlet. När det gäller kostnaden för läkemedel så gäller samma regler för ApoDos som vid sedvanlig receptförskrivning. Förskrivningar på ApoDos som inte ingår i läkemedelsförmånen betalar personen. Jag har apodos (dvs att jag får medicinen utportionerat i små påsar för en viss tid framöver.) detta sker löpande. Nu har jag slutat med den medicinen för ett bra tag sedan.


Minns inte om det var varje vecka eller varannan som jag hömtade ut dom. Har iaf inte hämtat någon på säkert 2månader minst. Men nu till det jag undrar.


Det är just det som är problemet, att inte allt kan levereras hem. Det borde väl gå att organisera på ett säkert sätt, tex. Eftersom vi förpackar om dina läkemedel i mindre påsar följer det inte med några beskrivningar av läkemedlen, s. Vi erbjuder flexibla finansierings- och fakturalösningar för kunder med komplexa behov.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg