onsdag 25 februari 2015

Dumstrut spel

Dumstrut spel

Maskeradkläder, festartiklar och skämtprylar. Stort utbu Bra Priser. Rolig kalasdukning, häftiga maskeraddräkter och fantastiska festtillbehör.


Dumstrut spel

Det perfekta spelet för alla som älskar meningslösa fakta, skratt och knäppa gissningar! Ett verkligt underhållande spel för festen, hemmakvällen eller middagen. Spelet innehåller över 4knasiga och lustiga frågor som är nästintill omöjliga att svara helt rätt på.


Hur många städer i världen heter Paris? Hur länge kan en delfin hålla andan? Kul spel för alla som älskar meningslös fakta! Spelidén är lika enkel som underhållande.


Hur hög är salthalten i Döda Havet? Hur lång var världens längsta bilkö? Kortspelet Sanning eller Skitsnack är ett helkul frågespel där det gäller att kunna skilja skitsnack och knasiga lögner från sanningar. Det finns inga produktrecensioner än. E-postadressen publiceras inte.


Men spelet kan också spelas under en hel kväll eller helg när ni under tiden gör annat. Med längre tid på sig att manipulera blir spelet riktigt bra. Det är kul att spelet inte har några gränser när det gäller tid och antal spelare. Dumstrut -kort att hålla koll på! Du kan till och med spela helt själv!


Vem är helt ute och cyklar? D står för dum och sitter D:t på en strut så är struten en dumstrut ! Den här skojiga hatten får per automatik bäraren att se ut som en mindre smart person. Används med fördel som straff till stackaren som förlorar spelet eller leken.


Vi på Spelexperten har ett mycket brett utbud av familjespel. Oavsett om det är en varm sommarkväll eller en kall vinterdag finns det få saker som går upp emot. Jens Sjödén vet hur man fäller en favorit. Det, och mycket annat, går han igenom i statistikbloggen inför V75.


Dumstrut spel

Alltid bra priser och snabba leveranser. Trött på reträtt i Risk eller att sätta dina vänner i fattighus i Monopol? Testa ett nytt roligt sällskapspel till helgen.


Själva spelet är enkelt men ack så intressant. Du kommer att lära dig saker som du inte hade en aning om. Här är sällskapsspelet med knäppa frågor som.


Ett riktigt underhållande spel för festen, hemmakvällen eller middagen. Passar till äldre som yngre.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg