tisdag 24 februari 2015

Rfsl broschyr

C-falsning eller Avikt till A5. Ladda upp foton och loggor. At 6 Our Birthday Wish List. Buy an Anniversary T-shirt. Rainbow families in waiting.


Rfsl broschyr

RFSL Support Service- For LGBT people who have experienced violence or abuse. Has Someone Crossed Your Line? Q-Studion – A podcast by RFSL. Med anledning av att RFSL fått frågor kring broschyren Information om sexuell hälsa för nyanlända hbtq-personer vill vi ge några svar på vanliga funderingar. RFSL har tagit fram en broschyr för nyanlända hbtq-personer och den finns tillgänglig på svenska och engelska och distribueras genom RFSL :s avdelningar runt om i landet.


Rapporter, informationsmaterial samt broschyrer från RFSL och samarbetspartners. Varför tycker RFSL att det är extra problematiskt att den svenska modellen exporteras som en del av den feministiska utrikespolitiken? RFSL Örebro-Vilka är vi och vad gör vi? RFSL är en feministisk och antirasistisk organisation, med verksamhet runt om i Sverige och partnerorganisationer och samverkansprojekt runt om i världen.


Rfsl broschyr

RFSL Ungdoms vision är en värld fylld av kärlek och respekt där alla hbtq- ungdomar är, lever och uttrycker sig som de själva vill. RFSL har gett ut information om hur man använder illegala droger med titeln Hur du överlever utelivet. Materialet har funnits på deras webbsida samt har även getts ut som en broschyr av hivkansliet.


Det erbjuds dels till skolvärlden genom skolutbildningar till elever. Vidare håller vi även utbildningar till yrkesverksamma… Läs mer Om oss. De berättar om de ofta våldsamma konsekvenser som drabbar den som bryter mot familjens normer och om ett samhälle som vänt dem ryggen. Sedan många år driver RFSL Stockholm flera verksamheter inom området hiv och hälsa.


Rfsl broschyr

Målet med vårt hivpreventiva arbete är att skapa en förbättrad sexualhälsa hos målgruppen. Vi arbetar även med att minska hiv och andra könssjukdomar hos vår målgrupp som består av homosexuella, bisexuella och transpersoner som har sex med män. Det har RFSL inte uppmärksammat. Vi kommer att ha ett samtal med RFSL nästa vecka och dem att dra in broschyren.


Det är en liten broschyr som lätt går ner i fickan och den ges ut av Riksförbundet för sexuellt likaberättigande, RFSL. I broschyren kan man läsa beskrivningar om olika droger. Män som har olika typer av sex med män, tre personer som har sex med varandra samtidigt och sexuella akter mellan personer som ser ut att vara en blandning mellan man och kvinna. Det är några av de färgglada illustrationer som finns i RFSL :s broschyr ”Sexual health and rights in Sweden” (Sexuell hälsa och rättigheter i Sverige). Blanda inte med alkohol när du tar amfetamin och ecstasy.


Råden ges i en RFSL-broschyr riktad till homosexuella män ute i svängen. Olämpliga formuleringar. Vi har inga lagliga möjligheter att dra in broschyren, men vill ha en ordentlig diskussion med RFSL “, säger avdelningschef Kristina Ramstedt på Folkhälsoinstitutet till Drugnews.


RFSL -broschyren ”Hur du överlever utelivet” riktar sig till homosexuella män ute i svängen. RFSL får statliga medel från Folkhälsoinstitutet, och nu när cheferna plötsligt har börjat läsa vad som står i den årsgam.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.

Populära inlägg